Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

9 Super Bowl-trailers die de grond deden daveren

In het voorjaar is het altijd uitkijken naar de legendarische footballwedstrijd de Super Bowl. Niet voor de sport, maar wel voor de nieuwe film- en serietrailers!

Filmstudio’s en televisiezenders geven gretig geld uit aan een felbegeerd plaatsje in het reclameblok van de Super Bowl. We zijn benieuwd naar de conversatie van de dag: de New England Patriots die voor de zesde keer de wedstrijd hebben gewonnen, of de nieuwe teaser voor Avengers: Endgame?

Avengers: Endgame

Hoe kon het ook anders: Disney en Marvel hebben nieuwe beelden gelost voor wat lijkt en klinkt als het slotstuk van de huidige Avengers-reeks. Net zoals de eerste teaser van enkele maanden geleden blijft het beeldmateriaal gelukkig nog een beetje vaag. Op 24 april keren Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson en de rest terug om het op een of andere manier op te nemen tegen Thanos.

Toy Story 4

Woody en Buzz Lightyear keren voor de vierde keer terug. Ze maken opnieuw kennis met een hele resem nieuw speelgoed en trekken op roadtrip. Of Pixar voor de vierde keer de magie van Toy Story kan herhalen, ontdek je op 26 juni in de bioscoop.

Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel verschijnt al op 13 februari, dus wie nu heel hard zin heeft gekregen in de film hoeft niet lang meer te wachten. De film van James Cameron en Robert Rodriguez is gebaseerd op de cyberpunk mangareeks.

Scary Stories to Tell in the Dark

Deze film werd geproduceerd door Guillermo del Toro, dus het kan wel iets heel speciaals worden. De horrorfilm haalt inspiratie uit de gelijknamige kinderboeken van Alvin Schwartz. Scary Stories to Tell in the Dark komt in de zomer uit in de bioscoop.

Captain Marvel

Kunnen we ooit genoeg bewegende beelden zien van Brie Larson als Captain Marvel? Het antwoord is natuurlijk neen. Het maakt het wachten op 6 maart net iets draaglijker.

https://youtu.be/-_kF7mjZhfg

Hobbs & Shaw

De reclametijd op de Super Bowl voelt voor Universal Pictures aan als een totaal overbodige uitgave, aangezien de eerste trailer voor Hobbs & Shaw twee dagen ervoor al werd uitgebracht. Hoe dan ook lijkt de spin-off van Fast & Furious opnieuw een plezierige zomerblockbuster te worden.

https://youtu.be/UKCIgtstpSQ

Twilight Zone

Get Out-regisseur Jordan Peele is goed bezig. Binnenkort verschijnt niet alleen zijn nieuwste film Us, hij werkt ook mee aan twee nieuwe sciencefictionseries. Een daarvan is deze reboot van The Twilight Zone die hij produceert én waarvoor hij verteller is. CBS lanceert de reeks op 1 april op hun digitale platform.

https://youtu.be/PuWg6AyzETg

The Handmaid’s Tale seizoen 3

Helaas, geen releasedatum voor het volgende seizoen van The Handmaid’s Tale. Wat we wel krijgen: een mistroostige blik op wat June (Elizabeth Moss) te wachten staat na het einde van het tweede seizoen.

https://youtu.be/QoLiRI5swVk

Bud Light x Game of Thrones

En nu tijd voor iets compleet anders: deze reclame van Bud Light haalt de inspiratie bij Game of Thrones. De spotjes kosten ongetwijfeld evenveel als een dure aflevering van HBO’s fantasyreeks.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels