Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast #5

Castard episode 5: Gamescom crew, roll out!

Een nieuwe maand, een nieuwe Castard, ditmaal met een plo-twist! Het is jullie wellicht opgevallen maar we hebben twee Kleine Castards (pattent pending) ingeblikt om ons volledig te kunnen focussen op Gamescom. Gedaan met teasen nu, want onze eerste special is een feit. “Wat was er op Gamescom?”, “Wat vonden we de moeite?” en vooral “Hoe hebben jullie die zweetgeuraanval overleefd?” Je komt het hieronder allemaal te weten!

Heilige drievuldigheid – Games, zweet und bratwurst

In deze vijfde en speciale aflevering vertellen we je (bijna) alles over onze standentournée tijdens de persdag van het Keulense gaming-mekka. Wat we speelden, wat we er van vonden, onze ervaringen, onze verblijfvertrekken, … je komt het allemaal hier te weten. Wel moeten we meteen ook onze excuses aanbieden en om begrip vragen. Eén, de opnamekwaliteit is wat minder dan gewoonlijk omdat het op locatie was en ja, het was niet ideaal. Daarnaast hebben we nogal laat opgenomen en waren we vrij bekaf, met alle gevolgen vandien. Hierbij dus ook al meteen de officiële excuses en rechtzettingen: Jens speelde Monsterboy (en niet Wonder Boy), het is geen counter-meter maar posture-meter in Sekiro, in de Devil May Cry 5 demo speelde Jens als Nero en dus niet als Dante en Darksiders werd ontwikkeld door Vigil Games (en niet door whatever mijn brein op dat moment dacht). Als we nog stommiteiten zeggen, laat het ons dan zeker weten, zodat we het meteen verbeteren.

Er is geen debatronde deze aflevering, dus popcorn hoef je niet klaar te maken.

De lijst zal nog uitbreiden, maar hieronder vinden jullie de besproken foto’s terug alsook de previews die al op Geekster verschenen zijn.

jump force roster
Nog niet de hele line-up, maar de toon is gezet
 • Het verschil in Biomutant naargelang je keuze van stats:

 • Brawlout
 • En de exacte releasedatum van de games waarvan we niet zeker waren:
  • Soul Calibur VI – 19 oktober 2018
  • Pathfinder: Kingmaker – 25 september 2018

  Feedbackronde

  Zoals steeds horen we graag jullie tips, suggesties en kritieken zodat we Castard nog beter kunnen maken. Hiervoor kan je terecht in de comments, op onze socials, op het officiële mailadres van Castard – castard[at]geekster.be of op onze Discordserver! Je kan nu ook feedback of vragen in audiovorm doorspelen via de Anchor-app. Wie weet zit je dan misschien in onze volgende Castard!

  Total
  0
  Shares
  Een reactie achterlaten
  Gerelateerde artikels