Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E26: Is de Final Fantasy 7 Remake nu de moeite?

Tijd vliegt, want twee weken zijn alweer verstreken, wat betekent dat jullie nieuwe Castard klaarstaat! Deze aflevering konden we het onmogelijk niet hebben over de Final Fantasy 7 remake. We hebben er lang genoeg op gewacht en de volledig nieuwe mal waarin deze iconische J-RPG wordt gegoten moet geanalyseerd worden. Analyse die we deze aflevering uitvoeren met Michiel en Olivier!

23 years later…

Het gamegedeelte van ons ruimteschip bevat een specialist in zowat alles, maar geen grotere J-RPG kenners dan Michiel en Olivier. Michiel heeft ondertussen zelfs de platinumtrofee al binnen (jeej quarantaine), dus was dit het ideale moment om naar hun ervaring te polsen. Is dit de nieuwe messias? Of laat dit als een Star Wars-remaster maar een wrange nasmaak achter? Je ontdekt in deze nieuwe aflevering van Castard!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Last Linklijst 7 remake

Zoals iedere aflevering vinden jullie hieronder alle vermeldingen van deze podcast.

Wat vinden jullie van deze remake?

Is het een nieuwe mijlpaal in de serie? Of hadden ze beter van de originele gameplay afgebleven? Laat het ons alsjeblieft weten, wij smeken in deze tijden om interactie! Het kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels