Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: een tussentijdse evaluatie van Wandavision

We zijn twee weken verder dus komt Castard – zoals beloofd – terug met een tussentijdse evaluatie van WandaVision. De nogal gewaagde pitch van Marvel-studios ontpopt zich stilaan tot een must-see serie vol zotte plottwists en grandioze mogelijkheden voor het grotere MCU. En gezien we deze serie niet kunnen bingen, slaat onze verbeelding elke week op hol. Tuur mee in onze hersenpan™!

Wie niet weg is, is gezien

In tegenstelling tot de vorige WandaVision-Castard, is er geen veilige spoilervrije-zone in deze aflevering. Wie nog niet mee is, sluit dit venster en haal afleveringen 3, 4 en 5 in, want het zijn die episodes waar we op inzoomen met ons expertenpanel van Elien, Jana, Jeroen en Dennis. Welke theorieën blijven overeind met de nieuwe revelaties? Waar gaat de serie naartoe? En krijgen we de zo verhoopte versmelting met het X-Menuniversum? Je ontdekt de mening van ons panel in deze nieuwe Castard!

Also, was je niet meteen van plan om WandaVision te zien en wil je deze afleveringen luisteren om je er een gedacht van te maken? Niet doen! Neem het van ons aan, het is echt een top-serie met steengoede plottwists. Verspil deze kans niet, en ga eerst WandaVision zien. We spreken tegen onze winkel, maar het is gewoon te goed!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Linklijst

Geen Castard zonder handige links. Net als vorige aflevering: neem er zeker de geüpdatete spoilerbijbel van Jana bij, want daar staan alle visuals ook over de verschillende easter eggs.

Jukebox!

Belofte maakt schuld, want Dennis kon – terecht – niet over de kwaliteit van de WandaVision-soundtrack met absolute hits en vette knijters. Wie me hem wil viben, die kant op!

Zijn jullie helemaal mee?

En plakt jullie brein ook nog aan het plafond? Vertel het ons allemaal! Dat kan op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be. Niet vergeten, begin maart vatten we heel het eerste seizoen van WandaVision nog eens samen. Benieuwd welke theorie het zal halen!

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels