Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Elven Voor Twaalven aflevering 0: Wat is Elven Voor Twaalven?

Een tijd geleden werd Elven Voor Twaalven voorgesteld als het nieuwste lid van de Geekster-familie. Wij spelen Dungeons & Dragons en nemen ons avontuur op, maar wat is D&D nu precies? En wat maakt ons avontuur anders dan andere gelijkaardige shows? In deze aflevering trachten we die vragen te beantwoorden.

Ons eerste seizoen zit er intussen op, in februari zijn we terug van de partij met het vervolg van ons avontuur. Het leek ons dus de ideale gelegenheid om onszelf wat beter voor te stellen aan de luisteraars. Wie zijn wij? Wat is onze podcast? En hoe werkt Dungeons & Dragons nu precies? In de onderstaande aflevering trachten we al deze vragen te beantwoorden.

Het volledige eerste seizoen is te vinden op elke podcast-app en alle links vind je in dit artikel.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels