Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

the starling

Steun de Kickstarter voor Reboot Comics’ The Starling

Voor trouwe lezers van dit online magazine is de naam van Leon Verhoeven geen onbekende. De joviale Nederlander liet vorig jaar al eens zijn stem horen in onze podcast waarin hij veel van de ins en outs van zijn kersverse uitgeverij Reboot Comics uit de doeken deed. En we hadden natuurlijk aandacht voor twee van zijn publicaties, De Vlucht van de Condor en 9Tails.

Inmiddels heeft Leon een Kickstarter gestart voor zijn nieuwe project The Starling, een miniserie die zich afspeelt in de wereld van 9Tails. The Starling is een mysterieuze figuur die een bloederige strijd voert tegen de georganiseerde misdaad. Hierin wordt hij bijgestaan door twee spreeuwen. De vraag is natuurlijk wie hij is, wat hem drijft en waarom The Starling zo’n extreem bloedige strijd voert?!

Leon Verhoeven schrijft het scenario en het tekenwerk is van Dody Eka, een tekenaar uit Indonesië die wordt bijgestaan door inkter Vincent Alcantara. De vertaling en lettering is wederom van eRiQ!.

Laat je niet afschrikken door de Engelse tekst. Je hebt bij deze Kickstarter ook de optie om de Nederlandse vertaling van deze comic te bestellen. De prijs is in ieder geval prima. Overigens wordt 9Tails ook aangeboden. Dus ze denken bij Reboot echt aan alles.

Bezoek de Kickstarter.

Total
20
Shares
Gerelateerde artikels