Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Special: Leon Verhoeven stelt zijn nieuwe stripkookboek, uitgeverij en comicreeks voor!

Geen paniek, we zijn nog geen twee weken verder, je bent je gevoel voor tijd niet kwijt. Nee, onze redactie kreeg onlangs een special guest over de virtuele vloer, dus hebben jullie een Castard-special te goed! Niemand minder dan Leon Verhoeven himself komt ons updaten over zijn Belgisch Stripkookboek, zijn gloednieuwe uitgeverij Reboot Comics en diens eerste grote titel 9 Tails. Wie is wat en wat verloopt hoe? Dat ontdekken jullie in deze uurlange special!

Van stripkookboek naar superheld

We bevinden ons uiteraard bij de stripredactie en dus hebben we er ook Dennis bij gehaald. Samen proberen we op subtiele manier wat scoops te onttrekken aan Leon. Hij zag ons natuurlijk al afkomen. Hier en daar komen we wat extra nieuws te weten, maar over het algemeen is de man uitstekend bewapend tegen onze ondervragingstechnieken. Desalniettemin krijgen jullie te horen wie allemaal zal meedoen aan het Belgische stripkookboek, hoe Professor Ambrosius bij Reboot Comics belandde, wat een Kommando Moustache is en waarom er drie verschillende personages op de promo-art van 9 Tails staan te pronken!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Geen Castard zonder handige links, dat weten jullie ondertussen. Heb je nog nooit gehoord van sommige titels? Dan ontdek je hieronder alvast hoe ze er uit zien.

Originele platen

Ter promo van deze podcast deelt Leon Verhoeven ook enkel originals met ons. Geef je ogen de kost!

Hebben jullie de kickstarter van 9 Tails al gezien?

Of hebben jullie die zelfs al gebackt (al dan niet via onze link hierboven)? Of zitten er hier grote fans van de stripkookboeken? Laat jullie horen, deel jullie verhaal! Dat kan op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom, dat verandert nooit. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels