Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

14 cadeautips voor lezers

Niks kan je de wereld zo doen vergeten als een goed boek of een verrassende comic. Het beste leesvoer verruimt dan weer je eigen wereld. Tussen onze tips vind je voor elk wat wils om cadeau te geven: van klassiekers tot opnieuw relevante boeken en strips die net van de drukpersen zijn gerold.

Geeksters Gift Guide 2021: cadeautips voor lustige lezers

Hawkeye by Fraction & Aja

Het perfecte cadeau voor fans van Hawkeye op Disney+! De serie neemt heel veel over van deze comic, maar zoals dat betaamt blijft het origineel beter.

Nu 43,89 euro op bol.com

Cruella: The Manga

De recente prequel op 101 Dalmatiërs die het verleden van Cruella aan het licht bracht, brak heel wat potten aan de box office. Voor mensen die er niet genoeg van krijgen, of het eens op een andere manier willen zien, is het verhaal nu ook in een manga gegoten.

Nu 14,29 euro op bol.com

Ring Shout

Ring Shout is er eentje voor de fans van Lovecraft Country. In het boek nemen zwarte verzetsstrijders het op tegen de monsterlijke Klan en het leest als een trein.

Nu 19,99 euro op bol.com

Harry Potter: A Magical Year

De wereld van Harry Potter blijft bekoren, ook in boekvorm. Ben je niet zo voor een adventskalender maar heb je toch graag een dagelijkse dosis Harry Potter? In dit boek krijg je elke dag een quote, een herinnering of wat meer informatie over iets uit de Wizarding World compleet met prachtige illustraties van Jim Kay.

Nu 28,79 euro op bol.com

Home Sick Pilots

Wat als je spookhuizen combineert met GundamHome Sick Pilots neemt een absurd uitgangspunt en doet er mooie dingen mee in de setting van de jaren 90.

Nu 9,50 euro bij World’s End Comics & Games

Proctor Valley Road

Alweer een jaar voorbij zonder Stranger Things. Deze comic vult gelukkig het gat dat de nostalgische bovennatuurlijke serie achterliet.

Nu 19,28 euro bij World’s End Comics & Games

The Call of Ctulhu

De originele teksten van de meester van bovennatuurlijke en existentiële horror en waanzin, op elke pagina aangevuld met schitterende en werkelijk adembenemende illustraties van François Baranger.

Vanaf 29,99 euro op bol.com

At the Mountains of Madness

Baranger herwerkte ook At the Mountains of Madness van Lovecraft. Allebei mogen ze niet ontbreken in je boekenkast.

Nu 28,99 euro op bol.com

Djeliya

Juni Ba viel dit jaar op met zijn uitbundige West-Afrikaanse fantasystrip. In Djeliya nemen een verhalenverteller en een verstoten koningszoon het op tegen hun overheersers.

Nu 17,99 euro op bol.com

Six of Crows

De Netflixserie Shadow and Bone verweeft netjes Six of Crows in het verhaal, maar voor de compleetheid blijft het fantasyboek over de dievenbende wel beter.

Nu 11,99 euro op bol.com

The Department of Truth

We leven in het tijdperk van complottheorieën, maar wat als ze waarheid worden wanneer genoeg mensen erin geloven? The Department of Truth is heel actueel, leerrijk en verontrustend.

Nu 9,99 euro op bol.com

The Story of Marvel Studios

Het MCU verblijdt onze levens intussen al meer dan 10 jaar. Avengers: Endgame was daarvan het orgelpunt en deze kolos geeft een overzicht van hoe de studio daar geraakt is. Met interviews van de crewleden over elke film en exclusieve foto’s is dit een schatkist voor elke Marvelfan.

Nu 90,79 euro op bol.com

De meeste mensen deugen

Na het afgelopen jaar hebben we misschien allemaal nood aan een beetje geloof in de mensheid. Rutger Bregman probeert in zijn bestseller bekende gebeurtenissen of theorieën uit de geschiedenis te herschrijven vanuit de gedachte: wat als de mens niet echt zo vreselijk is? Overtuig ons, Rutger!

Nu 25 euro op bol.com

Shady

Onder de knalgele cover van deze strip schuilt een visueel feestje. Brecht Vandenbrouckes nieuwste heeft iets voor elke striplezer die zin heeft in iets anders.

Nu 32 euro op bol.com

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels