Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

12 cadeautips voor gamers

We hadden het dit jaar niet overleefd zonder enkele goeie games, fysiek of digitaal. Waar je ook bent, kunnen spellen mensen samenbrengen. Geef deze eindejaarsperiode daarom eens een spel cadeau uit onze lijst van cadeautips.

Geeksters Gift Guide 2021: cadeautips voor (board) gamers

Spicy

Klein, maar venijnig fijn! In het blufspel Spicy moet je zoveel mogelijk juiste kaarten neerleggen. De plotwending? Je legt ze omgekeerd neer en kan liegen tot je gevat wordt.

Nu 10,99 euro op bol.com

cadeautips gamers

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Ultimate Edition)

De complete versie voor de grootste Spider-Man-fan! In deze editie zit ook nog eens de opgepoetste eerste game met Peter Parker in de titelrol.

Nu 68,99 euro op bol.com

Disco Elysium: The Final Cut

Disco Elysium is een rollenspel voor de fijnproever. In deze schitterend geschreven game duiken spelers in de huid van een detective wiens wapens woorden zijn.

Nu 39,98 euro op bol.com

cadeautips gamers

Unmatched: Little Red Riding Hood vs. Beowulf

In dit tweespelerspel neem je het tegen elkaar op met prachtig vormgegeven minifiguren en kaarten. Geen fan van sprookjes? In andere versies van Unmatched zitten ook Dracula, Sherlock Holmes, Buffy of zelfs Bruce Lee.

Nu 23,50 euro op crowdfinder.be

The Game Console 2.0

Een mooi koffietafelboek maakt elk interieur af. The Game Console 2.0 is er eentje voor gamers, vol gedetailleerde foto’s van meer dan 100 consoles.

Nu 34,99 euro op bol.com

cadeautips gamers

De Sims 4

Vergeet het echte leven, in de Sims doe je wat je zelf lekker wil. De klassieker blijft dan ook een aanrader en zeker voor de casual gamers.

Nu 39 euro in de PlayStation Store

Just Dance 2022

In de update van Just Dance zit zelfs de nieuwe van K3, ideaal voor de iets jongere gamers (van geest).

Vanaf 32,99 euro op bol.com

cadeautips gamers

Horrified

Pandemic – gezien de omstandigheden – beu gespeeld? In dit knappe bordspel jaag je samen op de monsters uit de horrorklassiekers van Universal.

Nu 37,50 euro op crowdfinder.be

The Mandalorian Monopoly

Er bestaat een versie van Monopoly voor iedereen en dit is er eentje voor de Star Wars-fans. Inclusief pion van Baby Yoda!

Nu 36,49 euro op bol.com

cadeautips gamers

Demon’s Souls

De PlayStation-klassieker zit in een nieuw jasje. Pas op: deze remake is enkel voor doorgewinterde gamers.

Nu 67,99 euro op bol.com

Peaky Blinders: Under New Management

In dit bordspel word je zelf een echte Peaky Blinder en moet je door netwerken te bouwen, te investeren en verhandelen het winnen van je tegenstanders. Petjes met mesjes niet bijgeleverd.

Nu 36 euro op bol.com

cadeautips gamers

Cards Against Humanity

Het beruchte kaartspel blijft tegen schenen schoppen, maar in de juiste groep blijft het ook een plezierig spel dat je doet wenen van het lachen.

Nu 39,99 euro bij Het spelhuis

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels