Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Horrorfilms en -series om te bekijken op Halloween

Beslissen waar je naar zal kijken op Halloween is tegenwoordig een hele kluif met het gigantische aanbod. Daarom zijn wij op alle mogelijke kanalen gaan zoeken om je onze aanraders mee te geven. Voor elk wat wils dus.

Streamz

horrorfilms halloween
© RLJE Films / Film Bridge International

Trick

Type: Slasher

Plot: Een seriemoordenaar genaamd Trick heeft het op een klein stadje gemunt.

Waarom zien: Puur gekozen op de toch wel kleurrijke poster en de trailer ziet dit er een hersenloze slasher uit waarin veel mensen op creatieve manieren sterven.

© Cinéart

The Vigil

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Yakov gaat akkoord om de traditionele dodenwake te houden bij een pas overleden man, maar ‘s nachts lijkt hij niet alleen te zijn.

Waarom zien: Een horrorfilm in de joodse gemeenschap hebben we nog niet veel gezien. Daarnaast is de nachtelijke setting perfect voor donkere hoeken en enge geluiden.

© Cinéart

Host

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Een groep vrienden houdt wekelijks Zoom-gesprekken tijdens de pandemie. Eentje draait echter uit op een séance die compleet verkeerd gaat.

Waarom zien: De hele film gebeurt over Zoom, wat al een origineel uitgangspunt is, maar daarnaast waren ook de recensenten er weg van. Deze zet ik alvast op op Halloween.

horrorfilms halloween
© Sony Pictures

Saint Maud

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Palliatief verpleegster Maud is heel religieus en wil daardoor een van haar patiënten redden van haar zonden. Maar ze raakt steeds meer geobsedeerd door de vrouw.

Waarom zien: Een van de horrorrevelaties van Film Fest Gent 2020. Een slowburn die het veel van de onbehaaglijke sfeer moet hebben.

© KFD

Relic

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Wanneer een weduwe verdwijnt, gaat haar dochter met haar kinderen naar haar huis om te helpen zoeken. Ze komt niet helemaal hetzelfde terug.

Waarom zien: Ook deze had de liefde van de recensenten. Daarnaast zet de film blijkbaar de trend verder van een effectieve beeldspraak te zijn voor de effecten van dementie. Een van de slimmere horrorfilms dus.

horrorfilms halloween
© New Line Cinema

The Evil Dead

Type: Slasher / gore

Plot: Vijf studenten spenderen enkele dagen in een afgelegen blokhut in de bergen. Hun vakantie krijgt een dramatische wending als ze in de kelder een speciaal boek terugvinden, de ‘Necronomicon’, het dodenboek.

Waarom zien: Voor velen een van dé horrorklassiekers met ook vooral veel bloed.


Disney+

© Disney

American Horror Story

Type: Van alles wat

Plot: Met 10 seizoenen is er voor elk wel wat wils.

Waarom zien: Naar het schijnt zijn de eerdere seizoenen de betere (Murder House, Asylum, ikzelf vond Coven ook goed) maar beslis vooral zelf met dit overzichtje. Want met ongeveer 10 afleveringen per seizoen kan je een hele dag of zelfs week in de Halloween-sfeer komen.

horrorfilms halloween
© Disney

Alien-franchise

Type: Monsters

Plot: Een schip ruimtevaarders gaat naar een verlaten planeet en ontdekt daar een monster dat hen een voor een uitschakelt.

Waarom zien: Als je geen zin hebt om een kans te wagen op een film die je nog niet gezien hebt, kan je gewoon deze klassieke reeks herbekijken en je toch weer laten vangen door de jump scares.

© Disney

Scream Queens S1

Type: Slasher

Plot: Een universiteitscampus, en dan vooral een sorority, wordt geteisterd door een seriemoordenaar.

Waarom zien: Voor wie het allemaal wat lichter mag, staat deze horrorcomedyreeks garant voor bloederige fun. (Vooral seizoen 1 dan wel.)

© Disney

The Simpsons: Treehouse of Horror

Type: Van alles

Plot: Disney+ bundelde voor de Halloween-collectie de Treehouse of Horror-afleveringen van The Simpsons.

Waarom zien: Nog een perfecte manier om licht aan je horror-avond te beginnen, of je kinderen al eens onder te dompelen in de Halloween-sfeer.

horrorfilms halloween
© Disney

Ready or Not

Type: Slasher

Plot: Een pasgetrouwde vrouw gaat met haar kersverse echtgenoot op bezoek bij zijn familie. Een van de spelletjes die ze spelen, draait al snel uit op een dodelijke versie waarbij er een offer moet vallen.

Waarom zien: In onze review noemden we deze meer thriller dan horror maar er komt wel genoeg bloed en humor aan te pas om op Halloween niet te misstaan.

© Disney

The Other Side of the Door

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Wanneer haar zoontje sterft, gaat een moeder naar een oude tempel om afscheid van hem te nemen. Maar ze negeert een waarschuwing om de deur niet te openen en laat zo van alle gruwelijkheden los.

Waarom zien: Aan de trailer en poster te zien lijkt dit toch een van de engere films te zijn die je op Disney+ van The House of the Mouse kan vinden. Misschien alleen al daarom een reden om te kijken?

Daarnaast kan je in de Halloween-collectie ook veel kindvriendelijke films en afleveringen zien.


Amazon Prime

horrorfilms halloween
© Amazon

The Manor

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Na een lichte beroerte verhuist Judith naar een tehuis waar ze ervan overtuigd raakt dat “iets” de bewoners vermoordt.

Waarom zien: Amazon heeft best veel Originals tegenwoordig en deze zet voor een keer een ouder personage in de hoofdrol en niet als het personage dat alles eng maakt.

© Paramount Pictures

Mother

Type: Bovennatuurlijk/gore/wat is dit zelfs

Plot: Een koppel krijgt onverwachte gasten en wanneer ze ze binnenlaten, beginnen er hele rare dingen te gebeuren.

Waarom zien: Deze is misschien ook net geen horror, maar wel een van de meest controversiële films van de laatste jaren. Darren Aranofsky krijgt nog altijd haatmail voor deze film. Wij waren er dan wel iets meer voor te vinden maar vooral het einde gaat wel richting nachtmerrie.

horrorfilms halloween
© STX Entertainment

Countdown

Type: Slasher

Plot: Iedereen is in de ban van de app Countdown, waarin letterlijk een aftelklok loopt die aftelt tot het moment waarop je sterft. Het overkomt ook verpleegster Quinn, die 3 dagen heeft om haar dood te voorkomen.

Waarom zien: Gsm’s worden letterlijk dodelijk, en dat vind ik al een origineel uitgangspunt. Verder ziet deze er eerder vermakelijk uit dan echt supereng, wat misschien een leuke afwisseling is.

© Universal

Shaun of the Dead

Type: Zombies

Plot: Tijdens een zombie-invasie probeert Shaun met zijn vrienden zijn moeder in veiligheid te brengen. Maar dat is geen gemakkelijke opgave.

Waarom zien: Deze is tegelijk een van de beste komedies ooit en ook een van de beste zombiefilms ooit. De humor blijft onnavolgbaar dus perfect om even te bekomen van al dat gruwelijk geweld.

horrorfilms halloween
© Universal Pictures

The Thing

Type: Bovennatuurlijk/monster

Plot: Een groep wetenschappers zit op een afgelegen zuidpoolstation wanneer ze een oud monster ontdekken en het tot leven wekken, met alle gevolgen van dien.

Waarom zien: Ook dit is een klassieker in het creëren van spanning en een gevoel van isolatie. En de special effects van het wezen zijn nog altijd gruwelijk.

© Next Entertainment World

Peninsula

Type: Zombies

Plot: Vier jaar na Train To Busan zit Zuid-Korea nog steeds in quarantaine door de zombie-uitbraak. Een paar overlevenden keren terug naar het eiland Incheon om een vrachtwagen vol geld te onderscheppen. Naast de zombies moeten ze ook een groep trotseren die nog bloeddorstiger is.

Waarom zien: De eerste film was zo’n kritisch en commercieel succes dat ik toch wel benieuwd ben wat ze van de tweede gemaakt hebben. Of die het niveau van de eerste kan behalen betwijfel ik, maar dan nog zal het een van de betere zombiefilms zijn.


Netflix

horrorfilms halloween
© Warner Bros Pictures

De grote horror-franchises: The Conjuring, Insidious, Annabelle, It

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Waarschijnlijk heb je deze allemaal al gezien, maar toch even herhalen:

 • de Warrens onderzoeken allerlei paranormale fenomenen
 • de zoon van een gezin raakt in een coma en staat zo in verbinding met een andere dimensie
 • een bezeten pop zaait terreur
 • een bovennatuurlijke clown terroriseert een groep kinderen

Waarom zien: Dit zijn allemaal films die geliefd zijn door het publiek en (voor het overgrote deel) door de recensenten. Met deze moderne klassiekers kan je dus nooit verkeerd zitten.

© Netflix

Hush

Type: Slasher

Plot: Een dove schrijfster leeft afgelegen in het bos wanneer er ineens een gemaskerde man haar huis binnendringt.

Waarom zien: Een van de vroegere films van horrorwonder Mike Flanagan heeft ook een origineel verhaal dus dat belooft veel goeds.

© Netflix

His House

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Een koppel vlucht weg uit Zuid-Soedan en komt terecht in Engeland, waar ze een (crappy) huisje krijgen. Maar het verleden achtervolgt hen en neemt bovennatuurlijke vormen aan.

Waarom zien: In onze review van vorig jaar vonden we al dat deze film zowel angstaanjagend als maatschappelijk relevant was, en dus een echte aanrader.

horrorfilms halloween
© Netflix

Malevolent

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Een broer en zus zijn samen “paranormaal onderzoekers” die eigenlijk paranormale gebeurtenissen in scène zetten om geld te verdienen. Tot ze het echte werk op hun bord krijgen.

Waarom zien: Florence Pugh in een horrorfilm, meer heb je toch niet nodig?

© Sony Pictures Releasing International

Veronica

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Het jonge meisje Verónica heeft net haar vader verloren en moet tegelijk zorgen voor haar jongere broers en zussen terwijl haar moeder werkt. Ze besluit met 2 vriendinnen een Ouija-bord te proberen maar daarmee bevrijden ze per ongeluk iets.

Waarom zien: Deze Spaanse film is best wel eng om vooral kinderen in de hoofdrol te hebben. Daarnaast weet je gewoon dat een Ouija-bord voor niks goeds kan zorgen.

© Netflix

Fear Street Trilogy

Type: Slasher

Plot: Een trilogie waarin tieners proberen om de vloek op hun stad op te heffen en te overleven.

Waarom zien: De films van deze Netflix-franchise werden vlak na elkaar gereleaset en werden best gesmaakt door de critics. Het verhaal is verspreid over 3 films die elk draaien rond een jaartal: 1994, 1978 en 1666. Meteen je hele avond gevuld dus.

horrorfilms halloween
© Netflix

Special mention: The Haunting of Hill House

Als er ooit een jaar komt waarin ik deze niet aanraad, stuur dan hulp. Nog altijd een van m’n favoriete horrorreeksen, of gewoon reeksen, aller tijden, die een pakkend familieverhaal combineert met echte scares. Zeker het herbekijken waard.


Bioscoop

Waarom thuisblijven op Halloween als er ook horror op het grote scherm te zien is?

© Universal Pictures

Halloween Kills

Type: Slasher

Plot: Minuten na het einde van de vorige film moet Laurie het hopelijk voor de laatste keer opnemen tegen Michael Meyers, nu met de hulp van het stadje Haddonfield.

Waarom zien: De film Halloween uit 2018 bracht Jamie Lee Curtis terug in haar originele rol als Laurie Strode en werd een groot succes. Fans kunnen in deze film dus zien hoe het verder gaat en zich klaarmaken voor de derde in de reeks, Halloween Ends.

horrorfilms halloween
© Sony Pictures Releasing

Don’t Breathe 2

Type: Home invasion

Plot: 8 jaar na de eerste film woont de blinde oorlogsveteraan Norman weer in een afgelegen huis. Alleen woont hij nu samen met een meisje dat hij redde uit een brand, die hij wil opvoeden als zijn eigen dochter. Maar een groep heeft het op het meisje gemunt.

Waarom zien: De eerste film deed eens iets anders door een blinde protagonist centraal te zetten, wat een origineel home invasion-verhaal opleverde. Deze is naar het schijnt minder verrassend maar nog steeds spannend en iets gewelddadiger.

horrorfilms halloween
© Universal Pictures

Last Night In Soho

Type: Psychologisch

Plot: De jonge Eloise verhuist naar Londen om een start te maken aan haar modecarrière. Tijdens haar dromen belandt ze in de jaren 60 waarbij zij een obsessie creëert voor de zangeres Sandy. Al snel leiden de gebeurtenissen tot duistere ontdekkingen.

Waarom zien: Edgar Wright is nog steeds een van de meest originele regisseurs. Na Shaun of the Dead waagt hij zich nu aan een duisterdere horrorfilm die tegelijk ook overloopt van de stijl.

© Searchlight Pictures

Antlers

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Lerares Julia Meadows en haar broer Paul, de sheriff, maken zich zorgen over een van haar leerlingen die blijkbaar een bovennatuurlijk wezen verbergt in z’n huis.

Waarom zien: Guillermo Del Toro is producer en Keri Russell en Jesse Plemons spelen de hoofdrollen. Dan kan dat toch zo slecht niet zijn?

horrorfilms halloween
© Medusa Distribuzione

Saint Maud / The Beyond – 31/10

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Saint Maud, zie boven. The Beyond: Wanneer de vastberaden Liza Merrill een oud hotel in New Orleans erft en van plan is het pand te renoveren, blijken duistere krachten onder het stof te schuilen.

Waarom zien: Deze double bill georganiseerd door Kask Cinema gaat door in de Sint-Baafskathedraal. Dat alleen al is een trekpleister maar ook de films: Saint Maud raadden we zelf eerder al aan en The Beyond viel niet zo in de smaak bij de release in 1981 maar heeft sindsdien cultstatus bereikt.

© Galaxy Studios

Horror op Razor Reel Festival

Type: Van alles

Plot: Van 28 oktober tot 7 oktober vindt in Brugge de 14e editie van Razor Reel plaats, het enige genrefilmfestival van Vlaanderen. Natuurlijk staat daar ook horror op het menu. Voor Halloween raden we daarom de volgende films aan:

 • The Sadness – 29/10: Een virus (nog maar één) verandert mensen plots in moordlustige sadisten. In al die chaos en gruwelijkheid probeert een jong koppel elkaar terug te vinden en in veiligheid te geraken.
 • Duyster – 30/10: Een nieuwe Vlaamse horrorfilm die via found-footage het verhaal vertelt van een groepje studenten die het mysterie van de beul Johannes Duyster proberen op te helderen. Met alle gevolgen van dien.
 • Belgica Obscura – 30/10: Horror lijkt een weinig populair genre in de Vlaamse filmwereld maar dan reken je de kortfilmscène niet mee. Op Razor Reel kan je namelijk een selectie Vlaamse horrorkortfilms zien over onder andere een bezeten spiegel en het einde van de wereld.
 • Splinter31/10: John kan de dood van zijn zoontje en vrouw maar heel moeilijk verwerken. Hij verlaat zijn huis niet meer en praat nog amper met iemand tot een jonge vrouw voor de deur staat. Daar krijgt hij echter snel spijt van. Omgeven door zijn eigen herinneringen en met een leven dat niet verder gaat dan zijn voordeur, begint hij aan alles te twijfelen. Hij vermoedt dat iets of iemand hem in de gaten houdt en dat de geest van zijn vrouw zaliger er voor iets tussen zit.
 • Halloween Kills + Dress Up Party – 31/10: De synopsis van deze kan je hierboven al lezen. Maar wat is er nog beter dan deze nieuwe film te zien op groot scherm? Daarna ook nog een verkleedfeestje natuurlijk!

VOD

Haal je liever de cinema bij je thuis? Deze recente horrorfilms kan je nu huren of kopen.

the conjuring the devil made me do it
Photo by Ben Rothstein ©2021 Warner Bros. Entertainment, Inc. All Rights Reserved.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Een jongen vermoordt iemand terwijl hij bezeten is door een demoon. Ed en Lorraine Warren moeten zien te bewijzen dat hij daardoor geen controle had over zijn daden.

Waarom zien: Dit was een van de eerste films die we gingen bekijken toen de bioscopen terug open gingen. Voor de derde in de reeks gooiden ze het ook over een licht andere boeg maar de hoofdpersonages boeiden ons nog steeds.

© Sony Pictures Releasing

A Quiet Place II

Type: Monsters

Plot: Het gezin besluit hun huis te verlaten en ergens anders veiligheid te zoeken. Onderweg komen ze een oude bekende tegen die hen tegen zijn zin meeneemt. Reagan wil namelijk haar oplossing met de cochleaire implantaten verspreiden.

Waarom zien: Deze is minder origineel dan de eerste film maar nog steeds goed voor wat spanning en vooral een uitbreiding van de wereld.

the invisible man
© Universal Pictures

Blumhouse Collection

Type: Van alles

Plot: Blumhouse bundelt 10 van hun films voor jouw gemak: Get Out, The Purge, Ouija, Split, The Visit, Truth or Dare, The Boy Next Door, Happy Death Day, Ma en The Invisible Man.

Waarom zien: Blumhouse is een van de beste en kwaliteitsvolle producenten van horror de laatste jaren dus met deze boxset zit je goed voor een paar jaar.

horrorfilms halloween
© 2021 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved / Ron Batzdorff

Malignant

Type: Slasher/bovennatuurlijk

Plot: Madison wordt gekweld door schokkende visioenen van gruwelijke moorden, waarna ook nog eens blijkt dat deze angstaanjagende beelden daadwerkelijk plaatsvinden.

Waarom zien: Deze nieuwste van James Wan is nog gedeeltelijk te zien in de bioscoop maar ook thuis al te huren op de VOD-diensten. Hij stond nog op m’n lijstje om te zien want naar het schijnt brengt Wan een origineel verhaal met een zotte twist en redelijk wat gore.

freaky vince vaughn
© Sony Pictures Releasing

Freaky

Type: Bovennatuurlijk/slasher

Plot: Als de mystieke, oude dolk van seriemoordenaar The Butcher ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat.

Waarom zien: In onze review noemden we deze origineel, grappig en met genoeg gore voor de horrorfans. Eentje voor het lichtere deel van de avond dus.

© Focus Features

Come Play

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Oliver lijdt aan een zware vorm van autisme, kan daardoor niet praten en wordt er door zijn klasgenootjes hard om gepest. Het jongetje probeert zich echter wel verstaanbaar te maken aan de hand van een app, waardoor hij dagelijks heel wat uren op zijn smartphone en tablet spendeert. Wanneer hij op een avond zijn telefoon weglegt voor het slapengaan, ziet hij plots een vreemde afbeelding van het schijnbaar ongevaarlijke monster Larry verschijnen. Oliver is zich van geen kwaad bewust, maar al gauw wordt duidelijk dat de afbeelding allesbehalve onschuldig was.

Waarom zien: Het uitgangspunt is alleszins iets origineels, en door een autistisch personage en moderne technologie centraal te stellen, krijg je nog wat maatschappelijke relevantie ook.


Tv-zenders

horrorfilms halloween
© Netflix

Before I Wake – Play6 – 26/10 23:10

Type: Bovennatuurlijk/monster

Plot: Het echtpaar Mark en Jessie Hobson adopteren een 8-jarige jongen genaamd Cody, na de dood van hun zoon Sean. Enige tijd later ontdekken ze dat Cody in paniek raakt als hij in slaap valt omdat zijn nachtmerries werkelijkheid worden wanneer hij slaapt.

Waarom zien: Als je weet dat dit een film is van Mike Flanagan, dan weet je ook dat niet alles is zoals het lijkt. Het is een tijd geleden dat ik deze zag maar het einde komt redelijk hard binnen en zet alles in perspectief.

© Dimension Films

Scream – Een – 29/10 23:30

Type: Slasher

Plot: Het stadje Woodsboro wordt opgeschrikt door een gemaskerde seriemoordenaar. Sidney Prescott moet zien te overleven terwijl meer en meer van haar klasgenoten sterven.

Waarom zien: De ultieme slasher startte een hele franchise, die tot op de dag van vandaag nog loopt. Meer zelfs, volgend jaar komt er een rechtsreekse sequel uit waarin veel van de originele cast terugkeren. Reden te meer om het origineel nog eens te bekijken.

horrorfilms halloween
© Warner Bros Pictures

Lights Out – Play6 – 29/10 22:40

Type: Bovennatuurlijk

Plot: Rebecca was vroeger bang in het donker. Wanneer haar kleine halfbroer Martin ook wordt achtervolgd door verschijningen in het donker, willen Rebecca en haar vriend Bret uitzoeken wat er aan de hand is. Zo ontdekken ze dat haar familie in gevaar is.

Waarom zien: Het donker is nog altijd perfect voer voor horrorfilms en deze doet er toch wel iets origineels mee. Genoeg jump scares dus, en veel kans op een ongemakkelijk gevoel als je daarna gaat slapen.

© Universal Pictures

Halloween 2018 – vtm3 / VTM GO – 30/10 20:25

Type: Slasher

Plot: Jamie Lee Curtis keert terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar.

Waarom zien: Als je de sequel wil gaan bekijken in de bioscoop kan je eerst de directe sequel op de andere sequels (volg je nog?) herbekijken op tv. Deze film bracht de reeks terug naar het originele personage en dat werkte meer dan behoorlijk.

horrorfilms halloween
© Universal Pictures

Get Out – vtm3 / VTM GO – 31/10 21:40

Type: Psychologisch

Plot: Chris gaat met zijn witte vriendin mee naar huis om haar ouders te ontmoeten. Zij houden op dat moment een feest voor rijke, witte vrienden die allemaal proberen om Chris op z’n gemak te stellen. Maar als snel blijkt dat ze toch niet zo liberaal zijn als het lijkt.

Waarom zien: Zijn er nog mensen die deze niet gezien hebben? Toch kan je altijd beter een goeie en slimme horrorfilm opnieuw bekijken, en dan zeker de film die voor een hele nieuwe waardering voor het horrorgenre zorgde.

© New Line

Final Destination – Play6 – 31/10 23:10

Type: Slasher

Plot: Een groep Amerikaanse studenten zit op een vliegtuig naar Parijs. Tijdens de vlucht krijgt Kyle een visioen waarin het vliegtuig ontploft. Uit angst dat het echt gebeurt, stappen een aantal leerlingen uit. Tot hun verbazing komt zijn visioen uit, maar daarna beginnen de overlevenden een voor een te sterven.

Waarom zien: Ook deze startte een hele franchise maar deze bleef toch een van de beste. Het was ook wel een origineel uitgangspunt in die tijd en de manieren waarop de mensen sterven was vaak creatief te noemen.

horrorfilms halloween
© Paramount Pictures

What We Do In The Shadows – BBC2 – 31/10 23:45

Type: Vampieren

Plot: Documentairemakers filmen de bezigheden van drie huisgenoten: de onsterfelijke vampiers Viago, Deacon en Vladislav. Wanneer ze hipster Nick in een vampier veranderen, draaien de rollen om en proberen de vampiers de moderne wereld te begrijpen.

Waarom zien: Iedereen had een aantal jaar stilaan genoeg van vampieren tot Taika Waititi en Jemaine Clement ze onder handen namen, én grappig maakten. Een aanrader dus om de zwaardere kost door te spoelen en toch in de sfeer te blijven, want Pjotr blijft gewoon eng.

© BBC

Doctor Who s13e01 – BBC1 – 31/10 19:25

Type: Sciencefiction

Plot: Op Halloween ontwaken overal ter wereld angstaanjagende krachten. Van de poolcirkel tot de diepe ruimte breekt een oud kwaad vrij. En het leven van Dan Lewis zal voor altijd veranderen.

Waarom zien: Dit zal vast niet het engste zijn wat je op Halloween kan bekijken. Maar nu de start van het laatste seizoen van Jodie Whittaker als de Doctor begint, verdient Doctor Who een plaats op deze lijst.

Streaming-aanraders ook op tv:

 • Countdown – Play6 – 28 okt 20u35
 • Ready or Not – vtm3 / VTM GO – 29/10 20:35
 • The Conjuring 2 – Play6 – 31/10 19:35
 • It – Play4 – 29/10 20:35
Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels