Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: The name is Man, Hit Man (3)

Welkom terug bij Castard! Tijd om ons hart wat rust te gunnen na alle zotte WandaVision-aflevering en theorieën. En hoe beter tot rust te komen dan door de meditatiecursussen van Agent 47, Zenmeester en toevallig ook professionele huurmoordenaar. De bekendste barcode en bijhorende kale knikker is terug van weggeweest voor een derde en ultieme aflevering. Wat zijn de nieuwigheden? En is de afsluiter even goed als vorige twee games? Briefing en evaluatie met Agent Michiel!

Een laatste missie (om het af te leren, beloofd)

Met een platinum trofee op bijna elke game sinds ze op de PS3 zijn, was Michiel de geknipte redacteur om de laatste episode te recenseren. Hoe verliepen zijn avonturen, wat zijn de sterktes en zwaktes van de episode en vooral, wat is de juiste aankoopvolgorde om ook Hitman 1 en 2 te kunnen spelen binnen Hitman 3? Michiel vertelt het jullie allemaal in deze nieuwe aflevering!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

https://anchor.fm/castard-by-geekster/embed/episodes/Castard-The-name-is-Man–Hit-Man-3-eseq12

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Mission details

Geen aflevering zonder handige links:

Hitman 3 zelf al geprobeerd?

Of fan van de vroegere games maar de laatste nog niet kunnen testen? Jullie raden het al; zet jullie mening in de comments! Dat kan op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels