Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

12 cadeautips voor de lustige lezer

Weinig dingen zijn leuker dan een goed boek of straffe comic cadeau geven. Met die gedachte hebben we 12 tips verzameld om de lustige lezer in je naaste kring een plezier mee te doen: van de beste strips van het jaar en (weldra) verfilmde klassiekers tot recente boeken die we zelf niet konden wegleggen. 

Geeksters Gift Guide 2020: cadeautips voor lezers

Wonder Woman: Dead Earth

Daniel Warren Johnson heeft misschien wel de beste superheldenstrip van het jaar gemaakt. Met de aankomende release van Wonder Woman 1984 is dit ook het ideale moment om Dead Earth (een op zichzelf staand verhaal) cadeau te geven.

Nu 30 euro bij Worlds’ End Comics & Games

Dune

In een ideale wereld zaten we nu in de bioscoop voor Denis Villeneuves adaptatie van deze sciencefictionklassieker. Geef het boek cadeau aan een gefrustreerde filmfan om het gemis te verzachten.

Nu 11,99 euro op bol.com

Het jaar van de hamster

Laura Janssens introduceerde dit jaar Philippe en Giovanni, de hamsters die dit bizarre jaar aanschouwden vanuit hun eigen (en eigenlijk: iedereens collectieve) invalshoek. Een perfect en hilarisch cadeau om 2020 voorgoed mee af te sluiten.

Nu 17,50 euro op bol.com

The Nolan Variations

Ken je een filmfan die graag boeken leest? Laat die dan in het hoofd kruipen van Christopher Nolan met dit alomvattende naslagwerk van de man en zijn films. En de artikels van onze Elien over Nolan kan je voor niets meegeven.

Nu 31,99 euro op bol.com

Little Women

Wat zijn we blij dat 2020 ons nog heeft kunnen zegenen met Little Women in de bioscoop in het voorjaar. De originele klassieker, in een mooi jasje, is dan ook het ideale geschenk om na te genieten.

Nu 15,99 euro op bol.com

Hellblazer: John Constantine volume 1

Dit is een toegankelijke strip die horror afwisselt met grappen en ondertussen de Britse samenleving post-Brexit stevig bekritiseert. Simpelweg een van de beste comics van het moment.

Nu 19,99 euro bij Mekanik Strip

Moonflower Murders

Een oerdegelijke Britse detectivethriller smaakt altijd. Moonflower Murders leest als een boek in een boek en verrast op die manier ook de ervaren fan.

Nu 12,89 euro op bol.com

The Invisible Life of Addie LaRue

Addie is onsterfelijk, maar niet onvergetelijk: iedereen die haar ontmoet, vergeet haar meteen. Het nieuwe boek van V.E. Schwab (Shades of Magic) doet je wegdromen bij het liefdesverhaal tussen een Frans meisje en de duivel.

Nu 17,49 euro op bol.com

House of X/Powers of X

De comicreeks die de X-Men voorgoed veranderde (of toch tot de volgende wereldschokkende verhaallijn) is nu beschikbaar in verzamelde editie. Het twaalfdelige boek houdt je favoriete lezer uren zoet.

Nu 45 euro bij Worlds’ End Comics & Games

A Promised Land

Hoe zou Obama als president dit rampenjaar hebben aangepakt? Dat we het niet weten, maar je kan zijn boek cadeau doen aan mensen die ook die vraag zouden stellen.

Nu vanaf 25,99 euro op bol.com

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

De beroemde komische sciencefictionreeks van Douglas Adams viert in 2020 zijn 42ste verjaardag, dus je bent bijna verplicht om de verjaardagseditie van de vijfdelige trilogie cadeau te doen.

Nu 12,99 euro op bol.com

Cadeaubon van je favoriete (strip)boekenwinkel

Je steunt er niet alleen je eigen favoriete winkel mee, de ontvanger kan ook helemaal hun eigen keuze maken met een cadeaubon.

Contacteer of spring binnen bij je plaatselijke (strip)boekenwinkel

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels