Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E37: DC verlaat Diamond en de toekomst van comicuitgaven

In deze nieuwe Castard reageren we op een semi-oud feit met een gloednieuw panellid. We gaan ons namelijk buigen over de gewaagde beslissing van DC Comics om de samenwerking stop te zetten met Diamond Comic Distributors, zowat de grootste verdeler in dit universum. Waarom verlaten ze de boot? Wat houdt dat in voor DC? En voor de makers en lezers? Onze mening en nog veel meer in deze nieuwe aflevering van Castard!

Featuring World’s End comics

Als het over comics gaat, zitten Dennis en onze kapitein Davy sowieso in de aflevering. Deze keer wilden we echter ook een ander perspectief dan enkel die van de consument. Kapitein strikte hiervoor Fabian Steyaert, mede-eigenaar van de Gentse brick&mortar-winkel World’s End Comics. Om te weten wat het zal veranderen voor de lezer moeten we nog afwachten, maar voor Fabian is het alleszins al wat meer werk voor minder centjes…

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Dankzij ons vergevorderd informaticasysteem kunnen we – in tegenstelling tot Davy in de World’s End – wel alle links van de podcast binnentrekken.

Wat vinden jullie van DC’s overstap?

Hoog tijd? Of een gewaagde zet? Laat ons weten wat jullie er van vinden en ook vanuit welke achtergrond jullie deze mening vormen. Grote comicfan? Of heb je toevallig ook een eigen comicstore? Wij willen het weten! Reageren kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels