Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E36: Alex Agnew 2 – Electric Boogaloo

In het prille begin van Castard – ondertussen al meer dan een jaar geleden – mochten we op café met Alex Agnew voor een “kort” interview. Na ongeveer twee uur babbelen was het duidelijk dat als we over de popcosmos blijven babbelen, we daar eeuwig zouden blijven zitten. Sindsdien zijn we elkaar wat uit het oog verloren. In deze aflevering zetten we onze fout recht en gaan we nog eens bezoek, al moet dat door omstandigheden in café Skype gebeuren.

Wa nieufs?

De tijd stond echter niet stil voor Alex (ja, wij mogen al casual doen) – integendeel. Tussen de wekelijkse podcastaflevering van Welcome to The AA en het prepwerk voor de talrijke gasten en onderwerpen die aan bod komen, was het moeilijk om nog extra vertier te verteren. En toch is de boekenkast wat dikker geworden en is het Netflix-abonnement benut. We vroegen Alex daarom wat hem zoal heeft bezighouden qua content en waar hij al die extra tijd kan kopen. Het eerste doen we in gezelschap van onze kapitein, dat laatste zijn we helaas niet te weten gekomen…

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app. Deze aflevering is extra lijvig, dus moesten we hem in twee delen online zwieren.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

… in the description below

Zoals altijd vind je hier de handige links. Het gaat van de hak op de tak – net als het gesprek – maar we hebben ons best gedaan om het in volgorde te houden:

Jullie ook nog gezond en wel? En wat nieuws in jullie kast?

Deel ons jullie lijsten en aanraders! Het kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Ps: De bastion die je rond minuut 24 hoort is mijn sms-ringtone. Geen paniek, ik was niet subtiel Overwatch aan het spelen.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels