Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E41: Blitznieuws uit series-, strip- en comicland

De (twee weken) herfstvakantie zijn voorbij dus hebben jullie alweer recht op een nieuw Castard. Deze keer dachten we het over een andere boeg te gooien en op bezoek te gaan in alle delen van ons ruimteschip op zoek naar sappig nieuws. Samen met Dennis brengen we jullie up-to-date!

Format try-out

Het is eens iets anders dan 2 uur durende debatten over games maar deze aflevering laat ons toe om meerdere items waar we misschien niet superveel over kunnen zeggen te bundelen tot een leuke aflevering. Dat en Dennis wou per se ook de release van de nieuwe Franka en crowdfunding voor Quinn Novak in de kijker brengen. En eerlijk, ze verdienen het. Dat en nog enkele feitjes ontdekken jullie in deze nieuwe Castard!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Zijn jullie klaar voor Deadly Class?

Of gaat al jullie focus naar de het laatste deel van East of West? Laat jullie horen! Vuur het af op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels