Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E21: Harley Quinn schittert ook in haar eigen animatiereeks

We gunnen jullie oren wat rust! Na onze ellenlange vooruitblikken op 2020 keren nemen we wat gas terug en geen betere manier om dat te doen dan met een serie. Niet zomaar één zelfs, want we gaan het hebben over de geanimeerde reeks van Harley Quinn. Want volgens Jeroen zal de gelijklopende Birds of Prey-film serieus uit de pijpen moeten komen om beter te doen…

Van oud naar nieuw

Jeroen leidt ons deze aflevering door al wat de serie zo goed maakt. Van de rijke cast getalenteerde stemacteurs tot het geslaagd neerpennen van een avontuur waarin Harley Quinn meer dan haar mannetje kan staan. Want Harley Quinn staat er in het begin bijna helemaal alleen voor. Hoe ze van de oude harlekijn naar de baseballminnende sterke tante transformeert, vertelt Jeroen jullie in deze nieuwe aflevering van Castard!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Linklijst

Veel meer dan de trailer en de IMDb-pagina kunnen we voorlopig niet linken. De serie is voorlopig enkel uit in de VS op het streamingplatform DC Universe. We vertrouwen erop dat jullie via Google zullen vinden wat wij hier niet kunnen delen.

Volgen jullie de reeks al?

Beschikbaar of niet, iedereen heeft tegenwoordig een mening en wij willen die ook horen! Wat vinden jullie ervan? Beter of slechter dan de film? Vuur het af in de comments, wij vragen niet liever. Het kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn zoals altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels