Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuw voer voor je boekenkast: week 4 en 5

Elke week komen er nieuwe boeken uit, maar hoe hou je dit allemaal bij? Hoe ontdek je al deze nieuwe boeken? No stress, wij bij Geekster komen met de oplossing. Elke twee weken bundelen we de meest interessante, nieuwe Nederlandstalige publicaties en jij moet alleen maar op dit artikel klikken!

Verschijningsdata waren correct op de dag dat het artikel geschreven werd.
Bron: hebban.nl,

[columns] [column size=”1/2″]

Held door Michael Grant

Vier jaar nadat de koepel op Perdido Beach verdween heeft het rotsvirus vrij spel en lopen er allerlei nieuwe mutanten met superkrachten rond. De helden Dekka, Shade, Cruz, Malik, Armo en Francis hebben echter wel andere dingen aan hun hoofd: wie zijn de Duistere Toeschouwers? En wat is de Vierde Dimensie, waar alleen Francis toegang toe heeft? Maar een held heeft geen tijd voor rust. Als de met het virus besmette rots New York bereikt, staat een nieuwe vijand op: Bob Markovic. Hij was al onuitstaanbaar arrogant en immoreel, maar met zijn nieuwe vermogen om dodelijke ziekten te verspreiden, kan hij het leven voor iedereen tot een hel maken. De Rockborn Gang moet een zware beslissing nemen als ze de wereld opnieuw willen redden…

Verschijnt op 21 januari.

[/column] [column size=”1/2″]

In de schaduw van de wolf door Anthony Ryan

Vaelin Al Sorna is een levende legende, door het hele Rijk kent men zijn naam. Het was zijn leiderschap dat koninkrijken omverwierp, zijn zwaard dat zware veldslagen beslechtte – en het was zijn offer dat het kwaad versloeg dat angstaanjagender was dan alles wat de wereld ooit gezien had. Hij heeft vele onderscheidingen binnengesleept, maar hij heeft alle eer terzijde geworpen in ruil voor een rustig leven in het hoge noorden van het Rijk. Er wordt echter gefluisterd aan de andere kant van de zee – er klinken geruchten over een leger met de naam de IJzeren Horde, geleid door een man die zichzelf als een god beschouwt. Vaelin heeft geen zin om in nog een oorlog te vechten, maar als hij hoort dat Sherin, de vrouw die hij lang geleden verloor, in handen is gevallen van de Horde, besluit hij zichzelf met deze krachtige, nieuwe dreiging te confronteren.

Verschijnt op 22 januari.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

R.I.P. door Yrsa Sigurdardottir

Een tienermeisje wordt op afschuwelijke wijze aangevallen in de bioscoop waar ze werkt. Even later ontvangen haar vrienden via Snapchat-filmpjes waarop ze doodsbang om vergeving smeekt. Als haar dode lichaam eindelijk wordt gevonden, is het gemerkt met een ‘2’. Een tienerjongen wordt enkele dagen daarna op gelijke wijze omgebracht. Zijn levenloze lichaam is voorzien van een ‘3’.

Verschijnt op 23 januari.

[/column]

[column size=”1/2″]

Abdij van de nacht door Ellis van Zijll

Een rovende sekte teistert de dorpen. Om zijn familie van de dood te behoeden, sluit Dago zich bij de sekte aan. Hij wordt geacht zijn leven te wijden aan hun dubieuze geloof: het Lupus Religio. Jarenlang groeit hij op bij de Lupus-monniken. Hun leven staat in het teken van het dienen van de Wolvengod. Dago slaat zich tien jaar lang door de ontberingen van het klooster en hij is regelmatig het mikpunt van pesterijen. Zijn geloof in de Wolvengod is onzeker en dagelijks verlangt hij terug naar zijn familie. Dan breekt de dag aan dat hij mee moet op jacht. Tijdens deze nacht neemt Dago’s leven een andere wending en staat zijn wereld op zijn kop. Een duistere reis vangt aan, maar weet hij zich hier ook doorheen te slaan?

Verschijnt op 27 januari.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

Dertig dagen om te falen door Anita Henriët

Wanneer engel Muriël een gevallen engel uit de Hel bevrijdt, wordt ze door God tijdelijk naar de Aarde verbannen. Ze krijgt dertig dagen de tijd om hem op te sporen, anders is er geen plek meer voor haar in de Hemel. Haar aardse buurman Chad maakt het Muriël niet gemakkelijk om zich te focussen op deze missie. Na dagen van speuren is Muriël niets opgeschoten en ziet ze geen andere keuze dan de hulp van Chad te accepteren. Doet Muriël er goed aan haar lot in zijn handen te leggen?

Verschijnt op 27 januari.

[/column]
Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels