Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Gaming 4 Life: Gamen voor het goede doel

De eindejaarsperiode in België brengt ook De Warmste Week met zich mee. Organisaties over heel het land zetten zich in om geld in te zamelen voor allerlei goede doelen en geven dit dan live op de radio af. Of het nu gaat om de lokale scouts die een pannenkoekenbak doen of een reeks sportievelingen die gaan lopen om geld in te zamelen, alles is welkom.

Ook gamen mag hieraan niet ontbreken. Via The Pipeline verenigen een reeks Belgische streamers zich om twee weken lang dagelijks te streamen. De opbrengst hiervan gaat naar vzw Te Gek?! die het taboe rond mentale gezondheid tracht te doorbreken.

Vorig jaar werd meer dan €5000 ingezameld.

De streams zijn al een tijd bezig: ze begonnen reeds op 7/12 vanuit Outpost Gent en gaan nog door tot 21/12 wanneer ze de grote finale doen in Game-Inn te Zingem. Op 22/12 wordt het geld dan op de radio gedoneerd. Vorig jaar zamelden ze maar liefst €5.778 in en dit jaar hopen ze dat bedrag te overstijgen.

De streams zijn hier te vinden, maar ook op de individuele kanalen van de streamers. Al het gedoneerde geld op zowel het officiële als de individuele kanalen gaat naar hetzelfde doel. Meer info vind je hier.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels