Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuw voer voor je boekenkast: week 49 en 50

Elke week komen er nieuwe boeken uit, maar hoe hou je dit allemaal bij? Hoe ontdek je al deze nieuwe boeken? No stress, wij bij Geekster komen met de oplossing. Elke twee weken bundelen we de meest interessante, nieuwe Nederlandstalige publicaties en jij moet alleen maar op dit artikel klikken!

Verschijningsdata waren correct op de dag dat het artikel geschreven werd.
Bron: hebban.nl

[columns] [column size=”1/2″]

Stilte in de Storm door Jen Minkman

Tijdens een vakantie in Arizona bezoekt Ivy het reservaat van de Hopi-indianen. Samen met haar beste vriendin Grace werkt ze twee weken lang aan een maatschappelijk project in het eeuwenoude dorp Walpi. Daar ontmoet ze Tyler, een jonge Hopi die met een taakstraf is opgezadeld.

Verschijnt op 2 december.

[/column] [column size=”1/2″]

Sheol, De Wachtkamer door Patrick Maes

Peter ontwaakt op Sheol, het dodenrijk zoals meer dan zestig keer beschreven in de Bijbel.
Zijn overleden ouders vangen hem op en proberen hem zijn plaats te laten vinden in de rauwe onderwereld waar generatieconflicten, verdoemde zielen, engelen en demonen een harde realiteit zijn.

Verschijnt op 4 december.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

De Spiegelkoning door Bronja Hoffschlag

Het leven van Maren Franka was een stuk eenvoudiger, voordat ze zich liet meeslepen door de broers, Misha en Lennart Larsen. Nu bevindt ze zich alleen in een vreemde stad, omringd door onbekenden. Doodongelukkig maakt ze plannen om te ontsnappen aan haar glazen kooi, maar Misha is niet van plan haar zomaar te laten gaan.

Verschijnt op 13 december.

[/column]
Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels