Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

The Witcher, The End of the F***ing World en meer beste nieuwe trailers

Netflix grijpt deze week opnieuw alle aandacht met trailers voor het langverwachte The Witcher en het onverwachte tweede seizoen van The End of the F***ing World

Er is ook een leven naast de streamingdienst. Zo zien we een volledige trailer voor Star Wars-serie The Mandalorian, ontbloot Dracula zijn tanden in een nieuwe adaptatie van het boek en jaagt Al Pacino op nazi’s in een nieuwe reeks van Us-regisseur Jordan Peele. Dit zijn de negen beste trailers van de afgelopen week:

The Witcher

Ik wachtte met een bang hart de eerste bewegende beelden af van The Witcher, de adaptatie van de gelijknamige boekenserie die zeker wat zal meepikken van de games, maar de vrees was onterecht. Henry Cavill lijkt plots geboren om Geralt of Rivia te vertolken, met bijna een exacte kopie van de stem uit de spellenserie. De trailer ziet er voorlopig hier en daar kleurrijker uit dan de serie waarvan The Witcher het gat moet vullen, Game of Thrones, en kleurrijk is net wat ik op mijn scherm wil zien.

The Witcher verschijnt op Netflix op 20 december.

https://youtu.be/8XvFO83LXBE

The End of the F***cking World

Netflix heeft een paar series die alom geprezen worden en vaak een beetje onterecht. The End of the F***cking World werd door de media gebombardeerd als de beste uitvinding sinds toiletpapier, dus is het ook geen verrassing dat de perfect afgesloten eigenaardige minireeks toch een vervolg krijgt.

Of de sequel gerechtvaardigd is, ontdek je al op 5 november.

The Mandalorian

Het grote paradepaardje van Disneys nieuwe streamingdienst is The Mandalorian. De eerste live-action televisiereeks van Star Wars hebben we te danken aan Jon Favreau (Iron Man) en Dave Filoni (de man achter Clone Wars en Rebels). Voor de camera staan Pedro Pascal, Wernor Herzog en meer, en achter de camera vinden we onder andere Taika Waititi en Deborah Chow.

The Mandalorian, die zich afspeelt tussen The Return of the Jedi en The Force Awakens, start vanaf 12 november op Disney+.

Dracula

Steven Moffat en Mark Gattis halen na Sherlock Holmes opnieuw een Victoriaans personage van onder het stof. Deze keer vertolkt de Deen Claes Bang het legendarische monster in een minireeks van slechts drie afleveringen.

Er is nog geen releasedatum in zicht voor Dracula.

Hunters

Us– en Get Out-regisseur Jordan Peele produceert Hunters met Al Pacino in de hoofdrol. Het verhaal kijkt naar wat Inglorious Basterds deed, maar speelt af ver na de Tweede Wereldoorlog. Pacino leidt een groep nazijagers in New York in de late jaren 70, en hij meet zichzelf een heerlijk accent aan.

Hunters komt uit in 2020 op Amazon Prime Video.

Jumanji: The Next Level

Jumanji: Welcome to the Jungle was een plezierige modernisering van de film met Robin Williams uit 1995. Dwyane Johnson, Jack Black, Kevin Hart en Karen Gillian keren terug (met Awkwafina aan hun zijde) om nieuwe levels van de videogameversie van Jumanji te verkennen.

Jumanji: The Next Level speelt in de bioscoop vanaf 11 december.

21 Bridges

Wanneer flikkenmoordenaars dood en verderf zaaien op Manhattan, wordt het eiland afgesloten van de rest van de buitenwereld. Chadwick Boseman zit hen op de hielen in deze actiefilm geproduceerd door de broers Russo (van The Avengers).

Het is nog niet duidelijk of 21 Bridges ook in België uitkomt.

Little Joe

Wat als bloemen depressie konden genezen? In Little Joe lijkt dat uitgangspunt eerst geruststellend en geleidelijk aan beangstigend. De film met Ben Whishaw werd vorige maand vertoont op Film Fest Gent, en komt op 13 november uit in de cinema.

The Grudge

De franchise met geesten uit de hel keert terug. Deze keer is het niet Sarah Michelle Gellar, maar wel Andrea Riseborough die op de vlucht slaat voor de demonen.

The Grudge komt in januari uit in de bioscoop.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels