Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuw voer voor je boekenkast: week 43 en 44

Elke week komen er nieuwe boeken uit, maar hoe hou je dit allemaal bij? Hoe ontdek je al deze nieuwe boeken? No stress, wij bij Geekster komen met de oplossing. Elke twee weken bundelen we de meest interessante, nieuwe Nederlandstalige publicaties en jij moet alleen maar op dit artikel klikken!

Verschijningsdata waren correct op de dag dat het artikel geschreven werd.
Bron: hebban.nl

[columns] [column size=”1/2″]

Dissociatie door Oli Veyn

Nido komt steeds meer te weten over de wrede wereld van de Orde en de verschillende dimensies als ze terugkeert naar Stonehenge. De gevaren en de problemen zijn alleen maar groter geworden en ze moet iets ondernemen om haar lot te veranderen. Terwijl Nido zich probeert staande te houden in een doolhof van politiek, religie en macht, komt alles wat ze lief heeft in gevaar. Ze moet keuzes maken om haar vrienden te beschermen, maar ze betaalt daarvoor een hoge prijs.

Verschijnt op 21 oktober.

[/column] [column size=”1/2″]

Scharlakenrode magie door Cassandra Clare en Wesley Chu

In deze nieuwe serie van Cassandra Clare (i.s.m. Wesley Chu) volgen we Magnus Bane en Alec Lightwood op hun reis rond de wereld. Maar als het stelletje in Parijs is beland, wordt hun vakantie verstoord door een ontmoeting met een vriend uit het verleden. Een sekte blijkt chaos te veroorzaken over de hele wereld. Een sekte die Magnus ooit heeft opgericht. Blijkbaar. Een keer. Als grap. Het is aan Magnus en Alec om ervoor te zorgen dat hier een einde aan komt, en ze zullen elkaar compleet moeten vertrouwen om dat voor elkaar te krijgen.

Verschijnt op 22 oktober.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

Muze van Laini Taylor

Sarai heeft al heel wat nachtmerries gezien en dacht dat ze elke verschrikking inmiddels wel kende. Ze had het fout. Zij en Lazlo zijn niet langer wie ze waren – hij een god, zij een geest. Terwijl Minya hen gevangenhoudt om wraak te kunnen nemen op Ween, worstelt Lazlo met een onmogelijk dilemma: redt hij de vrouw van wie hij houdt, of alle anderen? Sarai voelt zich machteloos, maar is ze dat ook? De muze van nachtmerries heeft nog niet ontdekt waar ze toe in staat is.

Verschijnt op 28 oktober. 

[/column] [column size=”1/2″]

Het Apocalypsverbond door Morgan Blade

In een wereld vol strijd, tussen mensen en magische wezens, komt de jonge Heks Lux om het leven. Er is echter één probleem… Dood heeft haar niet op zijn gastenlijst staan. Lux is verdoemd om eeuwig vast te zitten in de Schemerzone. Tot Dood haar een tweede kans op leven aanbiedt, onder strikte voorwaarden. Ondertussen roert zich het duistere genootschap Turbatio Mala dat de wereld wil onderwerpen aan zwarte magie. Hun duister complot lijkt zich te focussen op de Ruiters van de Apocalyps, iets dat Dood enorm verontrust. Hij heeft al een tijdje niets meer van zijn Broeders gehoord.

Verschijnt op 31 oktober.

[/column]
Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels