Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuw voer voor je boekenkast: Week 24 en 25 van 2019

Elke week komen er nieuwe boeken uit, maar hoe hou je dit allemaal bij? Hoe ontdek je al deze nieuwe boeken? No stress, wij bij Geekster komen met de oplossing. Elke twee weken bundelen we de meest interessante, nieuwe Nederlandstalige publicaties en jij moet alleen maar op dit artikel klikken!

[columns] [column size=”1/2″]

Gebroken door Teri Terry

In het vervolg op Gewist is het normaal de bedoeling dat Kyla zich niets meer herinnert van haar verleden. Maar de duistere geheimen uit haar verleden zitten nog steeds ergens diep in haar verstopt. Als haar oude en nieuwe leven zich met elkaar vermengen, raakt ze verstrikt in een gevaarlijke strijd tegen de Hoeders. Zonder enig idee wie ze wel en niet kan vertrouwen…

Verschijnt op 14 juni.

[/column] [column size=”1/2″]

Schemerwerelden door Kevin Crossley-Holland

Vijftig magische, verschillende volksverhalen uit Ierland en Groot-Britannië, die de grenzen van werkelijkheid en fantasie vervagen. Verdwijn in avonturen en legenden, laat je verleiden door elfen en gnomen, droom weg bij verhalen over de liefde en raak betoverd in het deel over mysterie en magie.

Verschijnt op 17 juni.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

Teken Van Drie deel 1 door L.A. Dawn

William en zijn twee buurmeisjes raken via een kruipruimte van hun huis verzeild in een onbekende wereld. Als hij een geheimzinnige glazen bol vindt, raakt hij bezeten door een kwaadaardig iets. Ze moeten op zoek naar het Boek der Schepping, waarin spreuken staan om leven te scheppen of te vernietigen. Terwijl de twee zusjes elkaar uit het oog verliezen, ontmoeten ze allerlei vreemde wezens. Het blijkt dat de drie kinderen een geheim geboortemerk hebben waardoor ze de nieuwe bewaarders van het geheimzinnige boek zijn…

Verschijnt op 17 juni. Deel twee en deel drie verschijnen ook op 17 juni.

[/column] [column size=”1/2″]

Hashtag Hiernamaals door Vanessa Gerrits

Wanneer de zeventienjarige Cleo zich aanmeldt voor een goed betaalde vakantiebaan is een bizarre sollicitatie nog wel de minste van haar zorgen. Samen met drie meisjes en een jongen krijgt ze een top secret contract voor haar neus. Want de missie die de excentrieke dokter Giamotto voor hen heeft uitgestippeld, is even absurd als alarmerend…

Verschijnt op 17 juni.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

Momentum door Shelena Shorts

Sophie is net naar San Francisco verhuisd en heeft er geen zin in om het nieuwe meisje op school te zijn. Van haar moeder, professor op een universiteit, haar laatste schooljaar via thuisstudie afmaken. Als ze tijdens een bezoekje aan haar moeder Weston aanrijdt, heeft ze er nog geen idee van hoe hij haar leven op z’n kop zal zetten. Al snel komt Sophie er echter achter dat Wes een aanzienlijk fortuin heeft dat hij van zijn ouders heeft geërfd, maar ook dat hij bepaalde krachten bezit…

Verschijnt op 17 juni.

[/column] [column size=”1/2″]

Ziel van het Zwaard door Julie Kagawa

Eens in de duizend jaar, wanneer er een nieuw tijdperk begint, krijgt degene die op dat moment eigenaar is van een geheimzinnige perkamentrol een geweldige kans. Hij of zij kan de grote Kami-draak aanroepen en een wens doen. De nieuwe tijd is bijna daar en boze krachten zijn eropuit om de rol in handen te krijgen…

Verschijnt op 18 juni.

[/column]
Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels