Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: Marc Legendre sleept de prestigieuze Muzeprijs in de wacht voor zijn hele oeuvre!

Marc Legendre sleept op LEES! 2021 (dat is het nieuwe boekenfestijn in Antwerpen) de prachtige maar wat onbekende Muzeprijs in de wacht. Deze bekroont de man voor heel zijn carrière. Maar wat houdt dat allemaal in als je zo al meer dan 30 jaar de stripwereld begeesterd? Tijd voor een retrospectief, van het prille begin onder de pseudoniem Ikke tot oeuvreprijs laureaat van vandaag!

Een heel carrière bekroond

Samen met wie anders dan ons vast stripminnend duo Dennis en Jeroen fietsen wij door de werken van Marc Legendre. Wist je dat de man ooit een Libris nominé was met een graphic novel? Of dat één der Canarische eilanden voor die tijdelijke ommekeer zorgde? Dat en veel méér in jullie nieuwe Castard!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Linklijst

Hieronder een link naar alle links die aan bod komen:

Wat is jullie favoriete werk van Legendre?

En waarom is het Amoras? Wij willen jouw mening horen! Het kan zoals altijd op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties mogen ook nog steeds. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels