Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Alex Agnew

Castard episode 7: interview met Alex Agnew (part 2)

Ja, er is een gat in de nummering op Geekster, maar dat heeft een reden. Vorige maand trakteerden we jullie op een interview van niemand minder dan Alex Agnew. Aandachtige lezers en luisteraars zagen het artikel van onze kapitein, maar weten ook dat jullie nog een deel tegoed hadden. Belofte maakt schuld, en ook al is er geen extra artikel deze keer, de podcast hebben jullie dubbel en dik verdiend.

Blijven gaan

In dit tweede deel gaan we door over de popcultuur en passeren we de gevoelige thema’s die omgaan in de hedendaagse maatschappij en vooral hoe Alex hiermee omgaat in zijn comedy. Voor dit interview hebben we onze micro op een tafel neer geplant (en niet meer de leren zetels van vorige keer) maar dat heeft ons niet behoed voor enkele audioproblemen. Onze excuses hiervoor, we werken er aan. Maar dus, geniet van het interview!

Zoals altijd kan je de podcast beluisteren via Anchor.

Of je kan ook luisteren en abonneren via Apple music, Pocket Casts, Overcast, Google podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Feedback zone

Mocht je feedback of kritiek hebben, of je wil je mening kwijt over een onderdeel, laat het ons dan weten via de Geekster Facebook, op Twitter @podcastard_be of via onze discord. Mail kan ook naar castard[at]geekster.be of je kan gebruik maken van de Anchor-app om een boodschap na te laten.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels