Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Geekster needs you!

Geekster Games zoekt versterking

Jij daar! Heb je een niet-aflatende honger naar loot, ervaring en achievements? Weet jij wat er allemaal in de laatste Nintendo Direct verteld is geweest? Weet jij spontaan welke Pokémon op #248 staat in de nationale Pokédex? Zijn schaar, steen, papier bij jou vervangen door zwaard, bijl en lans? Ken je de wereld van Lordran op je duimpje? Dan ben JIJ de Games-redacteur die we zoeken!

recruiter-hearthstone
Ja, jij.

Geekster bestaat binnenkort zeven jaar. De games-redactie is in die tijd uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van ons ruimteschip. Onze noeste arbeid werd ondertussen beloond door onze journalistieke aanwezigheid op Gamescom, de E3-beurs in Los Angeles, veel fijne contacten met allerhande uitgevers en uiteraard uren en uren aan speelplezier.

Zoals jullie weten is de wereld van games een oneindige kosmos aan nieuws, releases en verscheidenheid. Ons doel is simpel: de gewone geek wegwijs maken in die kosmos. Onze huidige redactie knokt Ryu-gewijs elke dag  om de beste artikels, heet van de naald, en de zaligste persoonlijke reviews, heet van de pen, naar jullie te brengen.

typing

Daarom zoeken we helden en heldinnen die een passie hebben voor games. Een passie waar de pen van overvloeit. Een passie waarvan het keyboard daags erna moet recupereren. Mensen die niet stil zitten, gebrand zijn om meer te weten over de wereld die schuil gaat achter de vele goodies die je bij Game Mania kan vinden. Mensen die de wereld willen leren kennen, die zichzelf willen ontplooien tot volwaardige gamesjournalist. Die mee willen bouwen aan het Geekster-moederschip, tot voorbij de Death Star. Onze Games-redactie kan dus zeker wat hulp gebruiken! Als je dit volledig ziet zitten, keep reading, friend!

shy

Wat verwachten we?

 • Een passie voor games en allerhande andere geeky stuff
 • Iemand die weet wat er momenteel leeft in het landschap, bij de verschillende uitgevers, op internationale nieuwssites en het gamesnieuws op de voet volgt
 • Een vlotte pen, zo scherp als het Master Sword, niet vies van een persoonlijke column af en toe
 • De nodige professionaliteit en verantwoordelijkheid
 • Een gezonde portie initiatief en zelfstandigheid
 • Maar bovenal, gewoon een positieve mindset en open om samen te werken met een geweldig team

Wat zijn bonuspunten?

 • Je hebt meerdere consoles ter beschikking
 • Je hebt al met Slack gewerkt
 • Twitch is je tweede thuis
 • Eerste plaats behaald in Tetris 99
 • Een vreselijk efficiënte economie onderhouden in Stardew Valley

Enkele zaken hierboven kunnen afvinken? Ideaal!

nick-miller.jpg_360

Wat kunnen we jou bieden?

 • Een crew vol geweldige mensen (echt wel) die op regelmatige basis samenkomt
 • Je bouwt mee aan de beste Vlaamse geeksite aller tijden
 • Je krijgt de kans een netwerk op te bouwen als gamesreporter
 • Geen geld *cries in poor*
 • Wij bezorgen je wel reviewexemplaren van games
 • Je wordt samen met ons als VIP onthaald op events zoals Gamescom
 • Je wordt op regelmatige basis beloond met onder andere een PlayStation of eShop gift card
 • Nieuwe mensen om kapot te maken online (be gentle)
 • Chaos
valkyria chronicles 4

Helemaal overtuigd? Gemotiveerd?

Mail dan sneller dan hyperspeed naar games@geekster.be, met daarin een korte voorstelling van jezelf, je achtergrond, of je al voor een blog geschreven hebt, waarin je geïnteresseerd bent en vooral een voorbeeld van een blogpost die jij voor de Geekster Games-redactie zou schrijven. Spiegel je gerust aan één van onze artikels!

WE ACCEPTEREN INZENDINGEN TOT EN MET 31 MEI.

We kijken ernaar uit, ruimtekadetten.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels