Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Chernobyl, Godzilla en meer beste nieuwe trailers

13 filmtrailers met een overduidelijke meerderheid aan horrortrailers, voor jou verzameld!

Chernobyl

Chernobyl is de nieuwste miniserie van HBO en baseert zich, zoals de naam al doet vermoeden, op de kernramp die er plaatsvond in de jaren 80. De beelden tonen de ramp en de nasleep, en het ziet er gewoonweg gruwelijk uit. De eerste aflevering verschijnt op 6 mei met Jared Harris, Stellan Skarsgård, Barry Keoghan en Emily Watson in de hoofdrollen.

Unicorn Store

Brie Larson omschrijft haar regiedebuut als een abstract zelfportret. In Unicorn Store speelt ze een kunstenares die haar plaats niet vindt en verteld wordt dat ze moet opgroeien, tot niemand minder dan Samuel L. Jackson (ze is er beste maatjes mee sinds Captain Marvel) haar een eenhoorn cadeau doet. Netflix lanceert de film op 5 april.

Godzilla: King of the Monsters

Mijn meest geanticipeerde film van het jaar is niet Avengers: Endgame, maar wel het vervolg op Godzilla uit 2014. De nieuwe trailer van slechts een minuut stelt nog eens alle monsters voor waartegen Godzilla het zal opnemen. Eén minuut puur kippenvel. De monsterprent komt uit op 29 mei.

Mary Magdalene

De zoveelste hervertelling van het verhaal van Christus, maar deze keer met een focus op zijn vermeende vrouw Maria Magdalena, moest al veel eerder uitkomen had The Weinstein Company niet uit elkaar gevallen. Er zit nochtans een straffe cast achter: Rooney Mara, Joaquin Phoenix en Chiwetel Ejiofor draven op. Een Belgische releasedatum is nog onbekend.

The Tomorrow Man

Ik ben al fan van John Lithgow sinds zijn verschijning in 3rd Rock from the Sun en hij blijft me verrassen met de gravitas die hij tegenwoordig in zijn rollen brengt. In The Tomorrow Man wordt hij verliefd op het personage van Blythe Danner, maar kan zij wel om met zijn obsessie voor het verleden en de toekomst? De romantische film heeft nog geen Belgische release in zicht.

The Silence

In The Silence spelen John Krasinski en Emily Blunt een familie die geruisloos moeten overleven uit angst voor monsters die teren op geluid. Wacht, dat is A Quiet Place. De nieuwste huiverfilm van Netflix heeft net als Bird Box afgekeken van Krasinski’s schitterende horrorfilm, maar wel met topacteur Stanley Tucci en Chilling Adventures of Sabrina-actrice Kiernan Shipka in de hoofdrollen. Je kan de gelijkenissen spotten op 10 april.

Body at Brighton Rock

Als je liever originelere horror bekijkt, is Body at Brighton Rock iets voor jou. Dit survivalverhaal in een Amerikaans nationaal park is geregisseerd door Roxanne Benjamin, die eerder al werkte aan enge anthologieprojecten Southbound en XX. In Amerika komt de film uit op 26 april.

Scary Stories to Tell in the Dark

Scary Stories to Tell in the Dark is het nieuwste productieproject van grootmeester Guillermo del Toro, gebaseerd op de gelijknamige griezelige boekenreeks. Bij ons verschijnt de film op 29 september.

The Angry Birds Movie 2

Geen idee hoe deze film zo’n sterrencast kan optrommelen (Jason Sudeikis, Leslie Jones, Bill Hader, Sterling K. Brown, Awkwafina, Danny McBride en Peter Dinklage om er enkele van op te noemen), en geen idee of Angry Birds nog altijd zo’n hype is. Het enige dat ik weet, is dat de animatiefilm in de zalen speelt vanaf 23 oktober.

El Chicano

El Chicano wordt voorgesteld als de Mexiaans-Amerikaanse Batman. Het ziet er edgy en donker uit, en eens iets totaal anders dan de overvloed aan Marvelfilms. Het is nog niet bekend of de film in België uitkomt.

The Perfect Date

In The Perfect Date beslist een jongen zichzelf zowat te verhoeren om geld te krijgen zodat hij naar de universiteit kan. Als dat maar goed afloopt! Je ontdekt het op 12 april op Netflix.

Dora and the Lost City of Gold

De filmadaptatie van Dora the Explorer lijkt wel meegegroeid met het publiek van de kindertekenfilm. Dora and the Lost City of Gold ziet eruit als avonturenfilm voor tieners (met Danny Trejo als het aapje). Vanaf 14 augustus in de bioscoop.

https://youtu.be/Bt5k5Ix_wS8

Apple TV+

Apple heeft een hele hoop topregisseurs en bekende gezichten ingeschakeld om series te maken voor hun streamingservice, een antwoord op Netflix, Hulu en het aankomende Disney+. Ontdek alle details in het artikel over Apple TV+.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels