Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Stranger Things, John Wick en meer beste nieuwe trailers

Wat een week! Geen dag ging voorbij zonder een nieuwe trailer van een film of serie waarnaar we reikhalzend uitkijken.

https://youtu.be/YEG3bmU_WaI

Stranger Things seizoen 3

Stranger Things blijft zonder twijfel de grootste onverwachte Netflix-hit. De nostalgische serie die het beste van Steven Spielberg en Stephen King combineert, keert deze zomer terug voor een derde seizoen. De eerste trailer voor dat seizoen is volgestouwd met zowel prachtige (de vriendschap tussen Eleven en Max) als verontrustende beelden (de monsters, natuurlijk). Het volledige derde seizoen van Stranger Things verschijnt op 4 juli op Netflix.

John Wick: Parabellum

De populairste huurmoordenaar van het moment keert terug voor een derde film met John Wick: Parabellum. John Wick is terecht tot een actiefranchise uitgegroeid, met in het kielzog van de nieuwe film ook een tv-serie genaamd The Continental, die dit jaar verschijnt. Maar eerst zien we dus Keanu Reeves opnieuw schitteren, deze keer naast Laurence Fishburne, Halle Berry en zelfs Jason Mantzoukas (The Good Place, Brooklyn Nine-Nine). John Wick: Parabellum komt uit op 22 mei in België.

Once Upon a Time in Hollywood

De meest geanticipeerde film van het jaar is misschien wel de nieuwste van Quentin Tarantino. Once Upon a Time in Hollywood toonde zich eerder al met een lelijke poster, maar de eerste trailer maakt alles goed. Leonardo DiCaprio en Brad Pitt draven op als respectievelijk Hollywoodacteur en zijn stunt double tijdens de laatste jaren van Hollywoods gouden tijdperk, tot Coppola en Scorsese hun intrede maakten. De sfeer is gezet, de rest ontdekken we op 14 augustus in de cinema.

Toy Story 4

Toy Story 3 mag dan het perfecte einde geweest zijn voor de trilogie, Pixar had geld geroken en besliste om er alsnog een vervolg aan te breien. Toy Story 4 wordt een roadtrip voor jong en oud met Woody en kompanen die ontdekken hoe groot de wereld is. Op 26 juni mag je je naar de cinema reppen voor een flinke dosis hart en ziel.

Lucy in the Sky

Noah Hawley schopte het in een sneltempo tot een van mijn favoriete tv-makers met Fargo en Legion. Met Lucy in the Sky maakt hij zijn filmdebuut en de trailer toont alleszins dat Hawley niks aan stijl heeft ingeboet. Natalie Portman speelt de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op het echte leven van een NASA-astronaut die na haar terugkomst uit de ruimte mentaal erdoor zit. Naast Portman draven ook Jon Hamm, Zazie Beetz en Dan Stevens op. Zei er iemand al Oscarnominatie of drie?

Deadwood

HBO blaast nieuw leven in de bejubelde westernserie Deadwood met een film. Tien jaar na het einde komen de personages terug samen en moeten ze opboksen tegen de uitdagingen van de moderniteit. De film met Ian McShane, Timothy Olyphant, Molly Parker en meer verschijnt op 31 mei op HBO.

Avengers: Endgame

Voor wie het ook zo lastig heeft met een maand te wachten, zijn hier enkele nieuwe beelden van Avengers: Endgame. Zelf bekijk ik de reclamespot niet, ik wil clean de bioscoopzaal binnengaan. Avengers: Endgame komt uit op 24 april, alsof je die datum nog niet in het vet omcirkeld hebt in je agenda.

https://youtu.be/Gce44fIgV3g

Gentleman Jack

Op 22 april brengt HBO een nieuwe historische tv-reeks uit. In Gentleman Jack speelt Suranne Jones een vrouw die het wil maken in het leven, zonder dat een man zich ermee moet moeien. De reeks is gebaseerd op de dagboekverhalen van Anne Lister, die pas ontdekt werden nadat een geheime code gekraakt werd.

You vs. Wild

Na Black Mirror: Bandersnatch is het geen verrassing dat Netflix meer interactieve programma’s wil lanceren. De volgende is een nieuwe show van survivalgoeroe Bear Grylls. Ik zet mijn geld erop in dat de keuze bij je eigen plas drinken bestaat uit drinken of… drinken. You vs. Me komt uit op 10 april.

Chilling Adventures of Sabrina Part 2

Ook vol spanning aan het wachten op het tweede deel van Chilling Adventures of Sabrina? Je hebt geluk, want de bovennatuurlijke tienerreeks keert terug op 5 april. Sabrina (Kiernan Shipka) is getransformeerd tot echte heks, maar hoe zal haar omgeving daarop reageren?

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels