Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Beste nieuwe trailers: Christopher Robin, Sicario, Mowgli en meer

Na een bewogen periode waarin enkele televisiereeksen stopgezet werden, is het eindelijk tijd om terug te focussen op het positieve: de komst van nieuwe films en series!

De voorbije week maakten we kennis met de live-actionincarnatie van Winnie de Poeh in Christopher Robin en pakte Warner Bros. uit met hun eigen versie van een klassieker van Disney: Mowgli. Daarnaast zien we ook de laatste trailer voor het vervolg op Sicario, mogen actiefanaten in de handen wrijven met Skyscraper en debuteert Nicolas Winding Refn de eerste beelden van zijn serie op Amazon.

Christopher Robin

We hadden het niet zien aankomen, maar de trailer voor Christopher Robin heeft onze harten veroverd. Wat als het mensenvriendje van Winnie de Poeh jaren later als volwassene oog in oog komt te staan met zijn fantasievriendjes uit zijn jeugd? Ewan McGregor wordt vergezeld door Hayley Atwell, Chris O’Dowd en Jim Cummings als de knuffelbeer. De film verschijnt op 1 augustus in de bioscoop.

https://youtu.be/GpxCT36DxKg

Mowgli

Disney is niet het enige filmbedrijf dat live-actionversies maakt van klassieke tekenfilms. Ook Warner Bros. waagt zich aan een Jungle Book-verfilming, maar het resultaat van Andy Serkis (deze keer ook achter de camera als regisseur) is een pak donkerder. Gravity-regisseur Alfonso Cuarón adviseerde Serkis tijdens het filmproces, maar als dat niet overtuigt zullen acteurs Freida Pinto, Christian Bale, Benedict Cumberbach, Naomie Harris en Cate Blanchett dat wel doen. Mowgli komt in oktober uit.

https://www.youtube.com/watch?v=y–r9q2m0Kk

Too Old to Die Young

Deze tv-serie die op Amazon verschijnt, past helemaal in het repertoire van Drive-regisseur Nicolas Winding Refn. Het plot draait rond een agent (Miles Teller) die verwegen geraakt in de criminele onderwereld. Bij comicfans zal de scenarist een belletje doen rinkelen: Ed Brubaker hielp de reeks mee schrijven. Amazon lanceert Too Old to Die Young ergens in 2019.

Sicario: Day of the Soldado

Regisseur Denis Villeneuve keert niet meer terug voor het vervolg op zijn schitterende Sicario, maar Benicio del Toro en Josh Brolin zijn wel opnieuw van de partij. Sicario: Day of the Soldado speelt vanaf 4 juli in de cinema.

Papillon

Papillon is een remake van het gelijknamige gevangenisdrama uit 1973 met Steve McQueen en Dustin Hoffman en deze keer met Rami Malek en Charlie Hunnam in de hoofdrollen. Recensenten die film al zagen stonden niet echt te springen, maar wanneer we het zelf mogen ontdekken is nog niet duidelijk.

Hotel Artemis

Soms zijn enkel namen voldoende om je naar een film te lokken: Jodie Foster, Sofia Boutella, Jeff Goldblum, Sterling K. Brown, Jenny Slate, Charlie Day, Dave Bautista én Zachary Quinto. Je kan ze vanaf 25 juli samen aan het werk zien in Hotel Artemis.

Skyscraper

Die Hard! Op cocaïne! Met Dwayne “The Rock” Johnson! 11 juli!

Wildlife

Er is geen groter contrast dan die tussen Wildlife en de vorige film in het lijstje. Dit is het regiedebuut van Paul Dano (There Will Be Blood, Ruby Sparks) met Carey Mulligan en Jake Gyllenhaal die een koppel ouders uit de jaren 60 spelen waarvan hun huwelijk uit elkaar aan het vallen is. Wildlife, die eind dit jaar uitkomt, werd meegeschreven door Zoe Kazan.

https://youtu.be/xP4qOKHGjjs

Strange Angel

Deze serie is het waargebeurde verhaal van een rakettenbouwer (die later aan de slag ging bij NASA) die zich ‘s nachts uitleeft op occulte seksfeestjes. Strange Angel start op 14 juni op de streamingdienst van het Amerikaanse CBS.

Damsel

De trailer voor Damsel toont dat Mia Wasikowska en Robert Pattinson perfect samenhoren op pellicule. Ze spelen twee geliefden in een western dat het cliché van damsel in distress op zijn kop moet zetten.De komische western heeft nog geen Belgische releasedatum.

The Sisters Brothers

Deze western is een beetje serieuzer dan de bovenstaande film (maar ook maar een klein beetje). Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, John C. Reilly en Riz Ahmed vertolken de hoofdrollen in dit verhaal over twee moordende broers. The Sisters Brothers wordt uitgebracht in de herfst.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels