Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Overzicht PS Plus mei 2018

Na een (hopelijk) lang weekend wordt het weer tijd voor gratis games. Sony geeft ons een steengoede platformer en de vorige David Cage. Op de Vita wordt het absurd puzzelen geblazen, maar de PS3 trekt weer aan het kortste eind.

Beyond: Two Souls (PS4)

Met Detroit: Become Human op komst mag het geen verrassing zijn dat we het vorige spel van bedenker David Cage krijgen om ons al wat hongerig te maken. Met grote namen zoals Ellen Page en Willem Dafoe en een scifiplot probeerde hij te scoren, maar een minder interessant verhaal dat beter wél chronologisch verteld ws geweest en het bijna aandringen op een relatie met een bijzonder irritante verplichte love interest maken ons toch minder warm. Nay

Rayman Legends (PS4)

Na jaren nog steeds een van de beste side-scroll platformers op onze console. Speel alleen of samen met je vrienden als Rayman en co en ga de uitdaging aan in creatieve levels vol uitdaging en verborgen geheimen. Alleen al voor de fenomenale muzieklevels is dit de moeite waard. Play

Risen 3: Titan Lords (PS3)

In deze RPG sterf je als de zoon van een piraat, maar word je even later terug tot leven gewekt. Een probleem: je moet je ziel terugwinnen voor je helemaal geen controle meer over jezelf hebt. Open world, maar met niet zo goede gevechten, graphics en controls. Er zijn andere en betere RPGs. Nay

Eat them (PS3)

Je bent een monster en je wil alles om je heen kapotmaken en iedereen opeten. Leuk uitziend isometrisch spel met nogal repetitieve gameplay. Zelfs de co-op multiplayer kan ons niet overtuigen. Nay

King Oddball (PS Vita)

Angry Birds, maar dan met een grote vliegende steen die met zijn tong telkens een beperkt aantal andere stenen naar soldaten, tanks en helikopters smijt? Alleen al omdat het zo absurd is misschien eens uitproberen. Play

Furmins (PS Vita)

Puzzelspel bestaande uit een mix van Lemmings en The Incredible Machine: Contraptions waarbij je een hoop “schattige” wezens doorheen de levels moet krijgen. Play

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels