Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

A wild Castard appears!

Het is gebeurd, Geekster heeft een podcast! Hij heet Castard, weegt ongeveer een uur per aflevering en is voor zover we weten kerngezond. We hebben er lang aan gewerkt zodat jullie meteen in optimale omstandigheden kunnen genieten van onze *ahum* strelende stemmen. Vanaf nu dus ook eyes-free genieten van geeky nieuws, eerste indrukken en pittige debatten over en rond het onmetelijke heelal van de popcultuur. Geen excuus meer om niet mee zijn! Hoe, wat, waar en wanneer je Castard kan meepikken, dat lees je hieronder.

Castard – De enige echte Geekster-podcast!

Castard draait rond een steeds veranderend panel van het Geekster-pennenleger en zal voorlopig maandelijks verschijnen. We hebben het wat over ons avontuur in het geeky landschap, belichten wat nieuws en leuke feitjes en sluiten af met een klein debat rond wat de panelleden op dat moment relevant vinden. Een extra uitlaatklep voor onze schrijvers om verder in te gaan op hun artikels of hun passie, voor jou een extra manier om aan je favoriete Geekster-info te geraken!

Castard verschijnt momenteel via Soundcloud, het toegwijde podcastplatform Anchor en – als we mogen – ook via Apple Podcasts. Hier vind je alvast de links, maar de beste manier om niets te missen is je te abonneren op het platform van keuze.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Episode 1: Bankovervallen en Superhero fatigue

Voor onze eerste aflevering komen An-Sofie en onze kapitein Davy wat meer vertellen over hun bingeseries van het moment. Zij heeft het over de BBC reeks Troy, Fall of a City terwijl kapitein dan weer de Spaanse overvalserie Casa de Papel en het Vlaamse De Dag maar niet kon lossen. Blij zijn we heel eventjes met de Spyro-remaster dat er aan zit te komen maar die blijdschap is van korte duur als we ons debat starten over superheldenfilms – en dan meer bepaald dat het er een beetje te veel zijn tegenwoordig. Of niet?

Luisteren is de boodschap! Alle links die aan bod komen staan (hopelijk) hieronder:

“Do you have any more of that feedback?”

Het is onze eerste aflevering en hoe graag we ook zouden willen dat hij perfect is, hij zal verre van dat zijn. Hier kunnen jullie mee helpen. Vond je het leuk dan mag je dat altijd laten weten maar als jullie suggesties of kritiek hebben op de kwaliteit, de inhoud, de uitgave of gewoon willen reageren op een van de onderwerpen, laat het ons zeker weten via de comments, socials of ons toegewijd e-mailadres castard[at]geekster.be. Met jullie feedback kan Castard dan alleen maar beter worden!

N.b.: de podcast is expliciet, want we hebben per ongeluk gevloekt hier en daar.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels