Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Midgar heeft een poetsbeurt nodig!(?)

Power Wash Simulator krijgt er alweer een Square Enix-getinte DLC bij. De zen-simulatie bij uitstek waarin je niets anders doet dan gore dingen afspoelen, kreeg al bijkomende content onder de vorm van Tomb Raider-levels, tot groot jolijt van fans en vaders over de hele planeet. Nu is het de beurt aan die andere iconische franchise, Final Fantasy, om eens een grondige poetsbeurt te krijgen dankzij het Midgar Special Pack. Het beste van al?

Gratis vanaf 2 maart

Power wash simulator midgar
© Square Enix

Vanaf 2 maart kunnen alle eigenaars van Power Wash Simulator onder de speciale missies een nieuwe set van 5 unieke Final Fantasy VII-levels en -modellen om te doen blinken. Altijd al Seventh Heaven een poetsbeurt willen geven? Of wou je weten hoe de job van een Shinra conciërge eruit zag? Dan heb je binnenkort je antwoord.

Een leuke palette cleanser dus, maar ook een uitgelezen kans om de modellen van FFVII eens van heel dichtbij te bekijken, zeker omdat je in de originele games niet elke hoek van een omgeving kon zien. Voor je het vraagt: ja, je kan achter de toog piepen in Seventh Heaven. 😉

© Square Enix

Hou je Steam-page dus in de gaten. En voor wie zich nog steeds afvraagt waarom je in godsnaam iets zou spelen dat je in het echt als een karwei beschouwt, staat onze review van de OG Power Wash Simulator nog steeds ter beschikking.

Total
0
Shares
Gerelateerde artikels