Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

12 cadeautips voor lezers

Er is geen betere tijd van het jaar om zich in de warmte te nestelen met uitstekend leesvoer. Als je een van de volgende boeken- en striptips gewoon voor jezelf koopt, vertellen we het niemand door.

Geeksters Gift Guide 2022: cadeautips voor lustige lezers

cadeautips lezers

Daar waar de rivierkreeften zingen

Waar zingen de rivierkreeften ook al weer? Het staat te lezen in dit magisch realistische boek dat onlangs verfilmd werd.

Nu 10 euro op bol.com

She-Hulk: The Complete Collection

De wereld heeft ondertussen kennisgemaakt met Jennifer Walters, maar haar beste verhalen blijven die in stripvorm.

Nu 18 euro bij Worlds’ End Comics & Games

Hex

Kort en krachtig: een heks van nu gaat op bezoek bij een heks van toen die terechtgesteld staat voor hekserij. Een tijdloze vertelling.

Nu 14,88 euro bij Book Depository

cadeautips lezers

Step by Bloody Step

Een van de comics van het jaar waarin geen verstaanbaar woord geschreven staat en in de plaats volledig rust op zowel spectaculair als heel teder tekenwerk.

Nu 18,99 euro op bol.com

cadeautips lezers

BPRD Omnibus volume 1

De wereld van Hellboy is veel groter dan het personage zelf. De avonturen van het bureau zonder hem zijn nu voor het eerst verzameld in dikke softcovers.

Nu 32 euro bij Worlds’ End Comics & Games

The Witcher boxset

De originele boeken van The Witcher zijn veel beter dan de serie. En de games al zeker, maar dit is een lijstje met dingen om te lezen dus bij deze: de boxset met acht boeken.

Nu 49,99 euro op bol.com

I’m Glad My Mom Died

Het leven van een kindster is best heftig, maar iCarly-ster Jennette McCurdy vertelt haar relaas met zo’n humor dat je niet meer weet van waar de tranen precies komen tijdens het lezen.

Nu 18,99 euro op bol.com

cadeautips lezers

The Sandman Book One

Wie ook genoten heeft van de puike Netflix-adaptatie zal feestelijk blij zijn met de oorspronkelijke verhalen van Neil Gaiman over de god van de dromen en zijn gevangenschap.

Nu 32 euro bij Worlds’ End Comics & Games

cadeautips lezers

1984: de graphic novel

1984 van George Orwell is misschien wel relevanter dan ooit, de moderne stripversie van Xavier Coste maakt de klassieker alleen maar beter.

Nu 34,99 op bol.com

Before the Coffee Gets Cold

In Before the Coffee Gets Cold is er een koffiezaakje in Tokyo dat tijdreizende koffie serveert, maar pas op: keer terug naar het heden voor de koffie koud is.

Nu 11,89 euro op bol.com

Barbalien: Red Planet

Barbalien is een alien die worstelt met zijn (verborgen) identiteit in het midden van de aidscrisis van de jaren 80. Een van de sterkste superheldenverhalen in de recente geschiedenis van sterke superheldenverhalen.

Nu 19,14 euro op bij Worlds’ End Comics & Games

cadeautips lezers

The Many Deaths of Laila Starr

The Many Deaths of Laila Starr is een universeel verhaal over leven en dood, en het bezingen van allebei. Het schoonste cadeau van deze lijst.

Nu 16 euro bij Worlds’ End Comics & Games

Total
9
Shares
Gerelateerde artikels