Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

16 cadeautips voor fans van films en series

Iedereen kent wel iemand die de ene serie na de andere verslindt en elke nieuwe film in de bioscoop heeft gezien, misschien ben je zelf wel die persoon. Maar wat geef je cadeau aan die fantastische filmfan of bingewatcher in je leven? Van lichtgevende hamers tot LEGO en fotoboeken van Wes Anderson, er staat voor ieder wat wils op onze lijst.

Geeksters Gift Guide 2021: cadeautips voor filmfans en bingewatchers

Mjölnir lamp

Deze versie van Thors hamer is licht genoeg (snap je, haha!) om zelf in huis op te hangen. Of cadeau te geven aan de sterkste persoon in je leven.

Nu 39,95 euro op bol.com

cadeautips bingewatcher

The Art and Soul of Dune

Dune was een half wonder om te aanschouwen en voorbij voor je het besefte. Met dit boek, vol concepttekeningen en weetjes, zal elke fan van het sciencefictionepos nog uren kunnen nagenieten.

Nu 48,99 euro op bol.com

Accidentally Wes Anderson

Ook zo fan van de films en decors van Wes Anderson? Dit salontafelboek bevat prachtige foto’s van plaatsjes die zo uit een van zijn films zouden kunnen komen. Verwacht je aan veel pastelkleuren en symmetrische kadrering. En misschien doe je nog reisinspiratie op.

Nu 31,79 euro op bol.com

cadeautips bingewatcher

Jaws: het bordspel

In Jaws speel je de gebeurtenissen en personages uit de film na. Iemand is de haai (bij voorkeur de persoon die het spel cadeau krijgt) en de rest jaagt erop. Nog spannender dan de filmklassieker!

Nu 33,99 euro op bol.com

Star Wars Black Series Deluxe Boba Fett

Het najaar van Star Wars-fans staat in het teken van Boba Fett en zijn nieuwe reeks op Disney+. Geen beter moment om deze mooie figuur cadeau te doen.

Nu 29,95 euro op bol.com

cadeautips bingewatcher

Lady Bird Screenplay Book

Vier jaar na de release denken we soms nog altijd aan Greta Gerwigs schitterende regiedebuut. Het scenario wordt nu uitgebracht als boek, samen met foto’s van de productie en essays over de film, onder andere door Stephen Colbert.

Nu 60 dollar bij A24

Pokémon puzzel

Met nieuwe verstrengde maatregelen en niet veel beterschap in aantocht moeten we misschien snel wat bubbelactiviteiten inslaan. En wat is er beter dan wat gezellig elkaar op de zenuwen werken met stukjes die niet passen en ondertussen de eerste generatie Pokémon nog eens opfrissen?

Nu 15,99 euro op bol.com

cadeautips bingewatcher

LEGO Harry Potter Zweinstein Moment

LEGO blijft een leuk cadeau om te geven of te krijgen, maar het is meestal alleen maar leuk om naar te kijken als het al gemaakt is. Ben je ook een beetje lui of wil je het maximale uit je cadeaus halen, dan zijn deze Zweinstein Momenten iets voor jou. Alle figuurtjes zijn namelijk verpakt in een leesboek. Handig!

Nu 24,99 euro op bol.com

Soul LP

De muziek van Pixars betoverende Soul leverde componisten Jon Batiste, Trent Reznor en Atticus Ross een Oscar op, en volledig terecht. Nu kan je de score, vol jazz en verrassende elektronische muziek, beluisteren op vinyl, om helemaal dat wintergevoel op te wekken.

Nu 24,99 euro op Music Station

cadeautips bingewatcher

Groot bloempot

Ben je Marvel-fan maar wil je het toch nog subtiel houden in je interieur? Dan kan je voortaan je plantjes een onderkomen geven in deze toepasselijke en megaschattige bloempot.

Nu 17 euro op bol.com

LEGO Spider-Man at the Sanctum Base

De nieuwste Spider-Man-film is er nog niet, maar de LEGO ervan gelukkig wel. Deze set bevat meteen de hoofdpersonages, een schattig interieur en een cool insectenmonster. Spoilers!

Nu 38,24 euro op brickshop.be

cadeautips bingewatcher

Hollywood Wants to Kill You

Fan van wetenschap én film? Dan is dit boek iets voor jou. Een komiek en een wetenschapper onderzoeken samen manieren waarop de mensheid aan hun einde komt in films. Asteroïden, haaien, atoombommen, virussen (ha haha hahaha), robots, klimaatverandering, de apocalyps, voor ieder wat wils. Een buitengewoon interessant en grappig boek.

Nu 9,79 euro op bol.com

Line of Duty seizoen 1-5

Op zoek naar een politieserie die zo belachelijk goed is dat je je zal schamen dat je af en toe naar De Buurtpolitie kijkt? De BBC-reeks Line of Duty krijgt bijna als enige serie meer dan 15 miljoen mensen live achter hun tv. Elk seizoen lijkt ook beter te worden, dus hou je vast voor topfictie van de bedenker van Bodyguard.

Nu 19,07 euro op bol.com

cadeautips bingewatcher

LEGO Ideas Friends

Friends is terug helemaal in, of is de hype nooit gaan liggen? Deze set van LEGO is het perfecte plezier voor de fan die nog wat uren meer met de sitcompersonages in hun favoriete koffiezaak wil spenderen.

Nu 55,99 euro op bol.com

Blumhouse Of Horrors Collection

Blumhouse is al jaren leverancier van kwaliteitshorror. Maak je horrorminnende vrienden (of jezelf) dus blij (en hopelijk bang) met een selectie van 10 van hun films waaronder Get OutThe PurgeThe Invisible Man en Happy Death Day.

Nu 58,95 euro op bol.com

cadeautips bingewatcher

Harry Potter Wizard’s Chess

Een van de meest memorabele scènes uit de eerste Harry Potter-film is toch wel wanneer Harry, Ron en Hermelien een spelletje toverschaak moeten winnen. Dat kan je nu bij je thuis herbeleven. De gewelddadige special effects moet je er wel zelf bij verzinnen.

Nu 55,99 euro op bol.com

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels