Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: Alle nieuwe Eurostrips voor dit najaar op een rij

Het is weer tijd voor een Castard over de Eurostrips! Deze keer spreken we met Dennis af om door de eindejaarsbrochures te bladeren van alle grote Europese uitgevers. Aanvullingen op druk gelezen reeksen, een cross-mediaal experiment en een out-of-nowhere terugkeer van decennia oude series. Deze aflevering heeft het allemaal. Wie is wie? Dat ontdekken jullie in deze aflevering!

Kerst wishlist

We snuisteren door de programma’s van Dargaud, Casterman, Le Lombard, Glenat, Daedalus en Arboris. Mogelijks komen er later dit jaar nog aanvullingen, maar Dennis achtte deze lijst de belangrijkste titels te bevatten. We zien onder andere een passieproject van Enrico Marini en de ontknoping van Enki Bilals techno-apocalyptisch meesterwerk Bug. Natuurlijk zijn dit niet alle titels, die vinden jullie terug in de linklijst, dus neem gerust zelf ook een kijkje. En wie weet vinden jullie in deze aflevering misschien jullie volgende aanvraag bij de Kerstman…

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Linklijst

Zoals gebruikelijk hieronder al referenties die in deze aflevering aan bod komen:

Naar welke strip kijken jullie dit najaar uit?

Of komt jullie eindejaarscadeau uit een andere uitgeverij? Laat het ons weten! Het kan zoals gebruikelijk op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties mogen ook nog steeds. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels