Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: De Friends-reünie raakt ons recht in het hart

Ongetwijfeld het nieuws van dit moment: de volledig Friends-cast komt na 17 jaar nog eens terug samen voor een speciale aflevering boordevol nostalgie. Exclusieve blikken achter de schermen, grappige anecdotes en een hoop pakkende momenten tussen de cast-leden. Alles wat een mens kan wensen om nog eens te hervallen in het cozy-gevoel van de meest iconische tv-serie van de afgelopen 50 jaar. Nu de krop is onze keel ongeveer weg is, moesten we uiteraard een Castard inblikken over deze unieke Friends-reünie!

The One That Brings Infinite Joy

Samen met Elien, Jana en Dennis babbelen we gezellig over de bijna twee uur durende special. De leukste momenten, de wat mindere momenten, wat er gebeurd is met Courntey Cox’ gezicht, waarom Justin Bieber hier in zit en nog veel meer. Deze aflevering is niet echt een spoiler mijnenveld dus luister gerust mee als je nog geen tijd hebt gehad om de reünie in te halen. Fan zijn van Friends is wel een must, maar wie is dat niet? Schuif mee aan tafel en blik samen met ons terug op een monument van moderne popcultuurgeschiedenis.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Al wat jullie nog niet wisten over wat aan bod kwam in de aflevering:

De schoolmap van Jana

Hebben jullie de Friends-reünie al gezien?

Of absoluut geen fan van Friends? Gooi je mening in de ring! Het kan zoals gebruikelijk op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels