Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E27: Staat de stripsector onder druk?

Met een beetje vertraging (het leven als nieuwe vader is tijdrovend, wie had dat gedacht?!) is het tijd voor jullie nieuwe aflevering van Castard! In deze gloednieuwe podcast (met een dagje vertraging weliswaar) duiken we weer onder in de Eurostripwereld met experts Dennis en Jeroen. Ze zijn bezorgd over hun favoriete strips en dat kwam hier en daar wel al eens bod in onze podcast. Nu nemen we de tijd om al die discussies-voor-later uit te babbelen. Hebben we over tien jaar nieuwe helden van de Lage Landen? Of blijven het allemaal bekende gezichten? We klaren het uit in deze nieuwe Castard over de toekomst van de strip!

Under pressure

We splitsen de discussie op in twee delen. Eerst de staat van ons landschap, om te zien waarom we deze discussie voeren. Daarna schakelen we over naar wat we anders zouden willen zien in de komende jaren, of mogelijke alternatieven om een frisse wind te doen blazen door de strips. Zoals het hoort bij zulke debatten, zijn we een beetje over de tijdslimiet gegaan, waarvoor excuses. En ook sorry voor de audiokwaliteit van Dennis in deze aflevering, Skype was niet in topvorm tijdens de opname.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

De linklijst

Zoals iedere aflevering vinden jullie hieronder alle vermeldingen van deze podcast:

Denken jullie dat de stripsector het zal halen?

Of sterft een deel van ons erfgoed een stille dood? Laat het ons weten, wij zijn benieuwd naar jullie analyse en insteek! Het kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels