Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

DC Comics onthult The Batman, Suicide Squad, nieuwe games en meer

Er werd heel wat aangekondigd op DC FanDome, het virtuele evenement dat nieuwe filmtrailers, gameplaybeelden en ander nieuws streamde voor fans van DC Comics.

De grootste onthulling is zonder twijfel de trailer voor de Batmanfilm met Robert Pattinson. Daarnaast kregen we ook meer te zien van Wonder Woman 84, maakten we kennis met de personages uit The Suicide Squad van James Gunn en probeerde Zack Snyder vriend en vijand te overtuigen van het bestaansrecht van zijn Zack Snyder’s Justice League. Fans hebben veel om naar uit te kijken, inclusief twee gloednieuwe games.

The Batman met emo Bruce Wayne

Regisseur Matt Reeves (Cloverfield, War of the Planet of the Apes) keert terug naar de eerste jaren van de gevlederde ridder. Robert Pattinson speelt een jonge Bruce Wayne die bezeten is door My Chemical Romance, zijn boosheid uitwerkend op boefjes in een zelfgenaaid vleermuizenpak. The Batman ziet er donker, bruut en vuil uit. Meer dan deze eerste trailer is er niet nodig om mij helemaal hyped te maken voor deze incarnatie.

Wonder Woman 84 of Cats 2?

We zien eindelijk Kristen Wiig als superschurk Cheetah. Daarmee lijkt Wonder Woman 84 ook meteen een verdraaid vervolg op Cats, maar het kan nog altijd een goeie film worden. Toch?

The Suicide Squad toont een maffe bende slechteriken

James Gunn gunt ons geen afgewerkt beeldmateriaal uit zijn The Suicide Squad, maar stelt wel de acteurs en hun personages voor. Zelfs deze beelden van achter de schermen beloven al een betere film dan zijn voorganger. Want wat was me dat, zeg.

https://youtu.be/z6512XKKNkU

Zack Snyder’s Justice League komt er toch echt aan

Twee grote films getuigden de afgelopen jaren van toxisch fangedrag: Star Wars en Justice League. Het resultaat van die laatste zou volgens luidruchtige fans nooit de visie van regisseur Zack Snyder geweest zijn, die tijdens de postproductie het stuur overhandigde aan Joss Whedon. Gedreven door blinde adoratie geeft Snyder die meute van fans nu gelijk met een vier uur durende versie van Justice League. En als ook die herbewerking stinkt, kan iedereen eindelijk zijn bek houden over deze mislukte miljoenenproductie.

Suicide Squad: Kill the Justice League is een nieuwe actiegame

Deze game, van de makers van de Arkham-games, speelt zich af in hetzelfde universum. Je bestuurt het team van superschurken die, zoals de titel al doet vermoeden, het opnemen tegen de Justice League. Zonder gameplay is het helaas nog raden naar de speelstijl.

In Gotham Knights is Batman niet meer

Gotham Knights is een nieuwe open world-game die zich afspeelt in Gotham City. Batman is van het toneel verdwenen, dus speel je met zijn sidekicks zoals Batgirl en Robin. Je kan ook al genieten van gameplaybeelden, een gevecht met Mr. Freeze.

© Warner Bros.

Shazam 2, Black Adam, Sandman op Netflix en meer

Nog in de aanbieding: het plezante Shazam krijgt in november 2022 een vervolg dat Shazam: Fury of the Gods zal heten. Zijn grote vijand Black Adam komt in december 2021 naar het witte doek met Dwayne Johnson in de hoofdrol, hierboven zie je de held in wat concept art. Hawkman, Doctor Fate, Atom Smasher en Cyclone doen ook mee in Black Adam.

En in televisienieuws zal Barbara Gordon (Batgirl en de dochter van Commissioner Gordon) meedoen in het derde seizoen van Titans. Hopelijk kan de heldin als tegenpool van Nightwing voor het nodige leven in de brouwerij zorgen, want seizoen twee van de superheldenserie is geen hoogvlieger. Daarnaast onthulde Neil Gaiman dat zijn adaptatie van Sandman het verhaal transporteert naar het heden. De serie verschijnt in de nabije toekomst op Netflix.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels