Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuw voer voor je boekenkast: week 39 en 40

Elke week komen er nieuwe boeken uit, maar hoe hou je dit allemaal bij? Hoe ontdek je al deze nieuwe boeken? No stress, wij bij Geekster komen met de oplossing. Elke twee weken bundelen we de meest interessante, nieuwe Nederlandstalige publicaties en jij moet alleen maar op dit artikel klikken!

Verschijningsdata waren correct op de dag dat het artikel geschreven werd.
Bron: hebban.nl

[columns] [column size=”1/2″]

Volt door Roderik Six

Na een wereldbrand heeft het schimmige conglomeraat Onyx een tropisch eiland gekoloniseerd waar de financiële elite zich verschanst. Aan luxe geen gebrek, maar wie van de vrijhaven wil genieten, dient Duvall te passeren, de poortwachter en oprichter van de geheime dienst. Vanuit zijn kantoor in een glazen torenspits beslist hij over het lot van de uitverkorenen – of zijn het ballingen?

Verschijnt op 27 september.

[/column] [column size=”1/2″]

Tombe van de Tiran

De Tombe van de Tiran door Rick Riordan

Het is niet makkelijk om Apollo te zijn, zeker niet als je sterfelijk bent gemaakt en verbannen van Olympus. Om weer in de gunst te komen bij Zeus moet Apollo (alias Lester Papadopoulos) vijf orakels herstellen. Nu brengt zijn reis hem naar Kamp Jupiter, waar de Romeinse halfgoden zich opmaken voor de strijd tegen het kwaadaardige Triumviraat van Romeinse keizers.

Verschijnt op 27 september.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

Beproeving van Nadia De Vriendt

Nadat ze werd belogen en bedrogen door Ashmedai heeft Cassandra alle banden met demonen doorgeknipt. Ze heeft schoon genoeg van hun spelletjes en weigert nog langer een vlieg in hun web van intriges te zijn. Maar dan wordt Alexej – de vampier die haar geholpen heeft uit de klauwen van Ashmedai te ontsnappen – beschuldigd van hoogverraad door het vampiertribunaal. Mogelijke straf? De zonnedood! Er zit voor Cassandra niets anders op dan de kersverse demonenkoning Nysrogh om hulp te vragen.

Verschijnt op 30 september.

[/column] [column size=”1/2″]

Geestgrond door Sarah Moss

Bij wijze van archeologisch experiment leven Silvie en haar ouders een zomer lang in een hut in Northumberland. Onder leiding van een professor proberen ze samen met enkele studenten te leven van wat de natuur te bieden heeft. Silvies vader is een moeilijke en wispelturige man met een obsessie voor het leven in de IJzertijd. Zonder concessies wil hij het harde bestaan van vroeger zo waarheidsgetrouw mogelijk imiteren. In haar dromen wordt Silvie achtervolgd door een veenmeisje dat duizenden jaren geleden in het moeras leefde en werd geofferd door haar eigen familieleden. Naarmate de zomer verstrijkt en iedereen opgaat in de oude rituelen, nadert het experiment een angstaanjagende climax.

Verschijnt op 2 oktober.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

De Wolventemmer door Barbara Jurgens

Als wolventemmer is het Runa’s taak om de bedreigde wolven uit Italië naar een veilige plek te leiden. Met halfwolf Rocco en 49 wolven trekt ze dwars door de Alpen naar het Noorden, opgejaagd door de kinderbescherming, de politie en journalisten. En dan blijkt ook nog dat Runa’s grootste vijand en wolvenjager Giacomo ontsnapt is uit de gevangenis. Met hulp van de 11-jarige schaapsherder Vito, die Runa in de bergen ontmoet, neemt ze een alternatieve, levensgevaarlijke route. Zal ze het redden?

Verschijnt op 3 oktober.

[/column]

 

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels