Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Steun Geekster

Koop onze limited edition herbruikbare flessen en steun Geekster

Geekster wordt dit jaar 7 en mag daarmee flink door naar het tweede leerjaar. Een kind opvoeden vraag veel liefde, geduld, doorzetting. Wat ze ook zullen bevestigen, is dat het wat kapitaal vraagt. Aan de eerste vereisten hebben we absoluut geen tekort. De voltallige Geekster-redactie loopt over van enthousiasme. We kunnen echter altijd wat financiële ademruimte gebruiken. Daarom hebben we onze eerste Geekster-merch: een astronaut-waardige, herbruikbare fles!

Doorheen de jaren zijn onze kosten gestegen en daarom zijn we druk op zoek naar nieuwe manieren om een extra appeltje voor de dorst te verdienen. Ons oog viel op de strakke en cleane herbruikbare flessen van Chilly’s. In samenwerking met de fabrikant hebben we een Geekster-fles die je met een beetje verbeelding perfect in het ISS ziet.

Niet alleen steun je ons door met deze herbruikbare fles waar je ook bent het Heilig Evangelie van Geekster te verkondigen, de inkomsten van deze flessen gaan volledig integraal naar de werking van de site.

Omdat dit onze eerste stappen zijn in de merchandise-wereld, hebben we de oplage laag gehouden. Dus wees er snel bij want (we moeten het cliché boven halen en oprecht nu al onze excuses maar) op = op.

Wat moet je ervoor doen?

Koop onze Herbruikbare Flessen

Om de verkoop zo vlot mogelijk te laten gaan, vragen we jullie om jullie bestelling al direct via mail door te sturen naar info@geekster.be. De prijs is exclusief verzendingskosten en we aanvaarden ook bestellingen uit Nederland!

Feedback is uiteraard ook altijd welkom! Als jullie vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet ons een bericht te sturen via info@geekster.be. We staan je graag te woord!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten