Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Kleine Castard: Luisteren adverteerders ons af?

Je hebt het misschien meegemaakt, of het kwam ter sprake tijdens één van de kerstdiners die iedereen ongetwijfeld heeft gehad. Je bespreekt iets met vrienden of familie, of iemand stuurt je iets leuk via WhatsApp en BAM, haast onmiddellijk, verschijnt het zo goed als in elke reclame op je sociale media. En je hebt het zelf nog niet eens opgezocht! Luisteren adverteerders ons af? Of is er een andere reden voor dat onbehaaglijk gevoel? De eerste Kleine Castard van het nieuwe jaar brengt het antwoord.

Tandem Tech to the rescue

Als het over technologie gaat, kunnen we niets anders dan de experten van de Tandem Tech erbij halen. Deze keer is dat Lucas. Hij is gaan snuisteren of giganten zoals Facebook een heel systeem hebben om elk gesprek af te luisteren, of dat dit allemaal flauwekul is. Wat blijkt, ze luisteren ons niet af maar alleen omdat ze al genoeg hebben met alle andere data die ze over ons verzamelen. Jeeej!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je ook luisteren en abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Traditiegetrouw, hieronder vinden jullie alle handige links en extra lectuur:

Feedback-algoritme

Wij luisteren jou ook niet af, dus als je feedback hebt over de aflevering of gewoon je mening hierover kwijt wil, kom ons tegemoet op de Geekster Facebook, op Twitter @podcastard_be of @TandemTechBE of via de Geekster Discord. Mailen kan ook naar castard[at]geekster.be of je kan gebruik maken van de Anchor-app om een boodschap na te laten.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels