Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Free Comic Book Day 2018 lokt je naar je plaatselijke comic shop

Vandaag is het een feestdag voor geeks! Free Comic Book Day is de gelegenheid bij uitstek om jezelf en vrienden te verwennen met een pakketje nieuwe comics uit je lokale comic winkel.

Free Comic Book Day gaat vandaag al voor de 17de keer door. Het is de dag waarop winkeliers wereldwijd hun klanten bedanken om loyaal comics te kopen en dat doen ze met een hele hoop gratis comics. En het is dit jaar weer de moeite met een Avengers-verhaal van Jason Aaron en comics van onder andere Doctor Who, Riverdale (voor de fans van de Netflix-reeks), Pokémon, Adventure Time, The Legend of Korra en veel meer titels die je hier kan raadplegen. Wees zoals gewoonlijk hoffelijk zodat iedereen kan meegenieten van al die mooie gratis comics en vergeet niet op jouw beurt je comic shop te bedanken met een aankoop.

Waar kan je terecht voor al dat lees- en feestplezier? In Gent opent Worlds’ End Comics & Games haar deuren voor een feestweekend waar je twee dagen lang terecht kan voor de gratis comics. Mekanik in Antwerpen haalt het grof geschut boven: in ware comic con-stijl kan je er terecht voor cosplayers, lokale tekenaars, wedstrijden én een pop-up bar! Comixcity in Roeselare doet er nog een beetje geheimzinnig over en lokken je alvast met leuke weggeefacties.

Benieuwd hoe zo’n Free Comic Book Day eruitziet? Wij waren er twee jaar geleden bij toen Worlds’ End Comics & Games het evenement organiseerde op haar nieuwe locatie!

Veel plezier en tag je gloednieuwe aanwinsten zeker met #geekstercollection op Instagram!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels