Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard podcast: Waarom Elden Ring nu al GOTY is

We zijn terug van weggeweest, al hebben we daar een geldige reden voor. From Software bracht op 25 februari Elden Ring uit en we zaten sindsdien aan het scherm gekluisterd. Een door-en-door echt souls-game met bikkelharde difficulty maar dankzij de open wereld nu groter en beter dan ooit. Samen met Michiel praten we eens bij over waarom deze game nu al Game of The Year is en hoe ons avontuur tot nu toe geweest is.

Zo spoilervrij mogelijk

De gigantische wereld van deze game verplicht ons toch enigszins op te letten met wat we vertellen. Want je kan perfect 40u gespeeld hebben en een totaal verschillende ervaring gehad hebben. We noemen dus zo weinig mogelijk bij naam en als het gebeurt, kan je er gerust van uitgaan dat het iets is dat je binnen de paar uur spelen zal tegenkomen. Geniet dus zorgenvrij van jullie nieuwe Castard-aflevering!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via tal van platformen zoals Anchor, Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic. Kies je favoriet!

We hebben het over een hoop specifieke weetjes en anekdotes. Voor wie ook wil zien waar we het over hebben, volg dan onderstaande links:

Jullie al op de Elden Ring-kar gesprongen?

Of zijn souls-like games niets voor jullie? Laat jullie horen! Het kan zoals altijd op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties mogen ook nog steeds. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
1
Shares
Gerelateerde artikels