Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: E3 is back, baby!

E3, nog steeds één van de grootste gamebeurzen ter wereld, waagde het dit jaar volledig digitaal. De pandemie mag dan bij ons stilaan achter de rug zijn (hout vasthouden), toch zagen de organisatoren het nog niet zitten om iedereen naar Californië te laten afzakken. Wij bleven tot een kot in de nacht op om alles te volgen en de sappigste nieuwtjes op een rij te zetten. Onze recap – en mening – horen jullie in deze nieuwste Castard!

Geen podiums, geen Sony

In deze aflevering overlopen we met Michiel en Aaricia elke conferentie die er toe deed in zoveel detail als ons geheugen aankan. Helaas krijgen we van heel veel games slechts een trailer te zien, en bij gebrek aan een showfloor hebben we ook niet meteen feedback over de gameplay. Meer dan ooit nemen jullie er dus best de linklijst bij, waar jullie meteen beeldmateriaal of video’s zullen vinden van wat we bespreken. Neem naast de linklijst ook gerust een pot popcorn en een verfrissende drank, want het is een stevige babbel van dik uur geworden. Geniet er van!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Shownotes

De trailers of screenshots, alsook alle games die we misschien vergeten zijn. Volledig is de lijst niet, maar de belangrijkste dingen zitten er zeker in.

De demo’s

Wat vonden jullie van E3 2021?

En naar welke game kijken jullie het meeste uit? Gooi je mening in de ring! Het kan zoals gebruikelijk op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels