Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuw voer voor je boekenkast: april

Elke maand komen er nieuwe boeken uit, maar hoe hou je dit allemaal bij? Hoe ontdek je al deze nieuwe boeken? No stress, wij bij Geekster komen met de oplossing. Elke maand bundelen we de meest interessante, nieuwe Nederlandstalige publicaties en jij moet alleen maar op dit artikel klikken!

Verschijningsdata waren correct op de dag dat het artikel geschreven werd.
Bron: hebban.nl

[columns] [column size=”1/2″]

Undralix en de Kwaadwilligers door Maurice Hirschhaut

Cairine, een mysterieus meisje van bijna zeventien jaar, zwerft met een groep mensen over de aarde als ze ineens door een lichtwezen wordt geroepen. Ze belandt van het ene op het andere moment in een totaal andere wereld: Undralix. Daar wordt ze opgewacht door haar spiegelzusje, van wie ze niet wist dat ze bestond. En… tot haar grote verbazing wordt al 1000 jaar op haar komst gewacht. Undralix is een verborgen land dat bewoond wordt door lieve en zachtaardige wezens, maar het wordt ernstig bedreigd door Quaadrijk en zijn kwaadaardige volk – de Kwaadwilligers. De grote leider van Undralix, Cael de Overwinnaar, doet een dringend beroep op Cairine om zijn rijk te redden. Hoewel ze nauwelijks kan geloven dat het lot van Undralix in haar handen ligt, stemt ze toe. Daarmee begint een adembenemende reis door magische werelden, waarin Cairine van het ene in het andere avontuur rolt.

Verschijnt op 1 april

[/column] [column size=”1/2″]

De verbannen koningin door Holly Black

Verbannen, krachteloos en nog even sterfelijk als altijd probeert Jude Duarte haar leven weer op te pakken. Als het verraad van Cardan haar één ding heeft geleerd, is het wel dat macht makkelijker te verwerven is dan vast te houden. Maar Jude is allesbehalve van plan zich gewonnen te geven. Als haar tweelingzus Taryn onverwacht op de stoep staat – in levensgevaar en met een afschuwelijk geheim – vormt zich het eerste idee voor een meesterlijk plan om alles te herwinnen wat Cardan haar heeft afgenomen. Om haar zus te redden, zal Jude opnieuw moeten doordringen tot het hof van de elfen en haar gevoelens voor Cardan onder ogen moeten zien. Maar Elfhame is niet meer zoals ze het heeft achtergelaten. Het land balanceert op het randje van oorlog en zodra Jude een stap over de grens zet, raakt ze verstrikt in een bloederig politiek conflict. Terwijl een krachtige vloek wordt ontketend en de spanningen een hoogtepunt bereiken, moet Jude voor eens en voor altijd kiezen tussen haar ambitie en haar hart.

Verschijnt op 8 april

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

Vergif door Jennifer Donnelly

De knappe Sophie, met rode lippen en een huid zo wit als sneeuw, staat op het punt de troon over te nemen. Haar stiefmoeder heeft echter andere plannen. Volgens haar is Sophie te lief en te aardig om te regeren, en Sophie gelooft haar. Wanneer een jager de opdracht krijgt om Sophie te vermoorden, ontdekt ze een ongekend vuur in zichzelf. Met de hulp van zeven mysterieuze vreemden besluit Sophie terug te winnen wat haar toebehoort.

Verschijnt op 9 april

[/column] [column size=”1/2″]

Rage and ruin door Jennifer L. Armentrout

Trinity moet alles op alles zetten om de Harbinger te vinden, een wezen dat wachters en demonen zonder reden vermoord. Ondertussen ontstaan er gevoelens tussen Trinity en Zayne, maar als zij erachter komen dat ze niet samen kunnen zijn, probeert Trinity haar gevoelens voor Zayne te vergeten. Als de spanning oploopt merken ze pas hoe erg ze elkaar eigenlijk nodig hebben. Zal het hen samen lukken om hun krachten te bundelen en de kwade, duistere krachten van de Harbinger te verslaan?

Verschijnt op 28 april

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

De belofte door Erin Hunter

Na vele seizoenen heeft de Grote Kudde zich verenigd in de strijd tegen Titaan. Hij is nu zo machtig geworden dat zelfs Fier, die gezworen heeft de dood van zijn vader te wreken, de losgeslagen leeuw niet in zijn eentje aankan. Doorn heeft misschien wel een plan om Titaan ten val te brengen, maar daarvoor heeft hij de hulp nodig van alle dieren van Bravelands. Zij moeten dan ook beslissen hoeveel ze op het spel willen zetten en of ze bereid zijn zich op te offeren voor het algemeen belang van de savanne.

Verschijnt op 29 april

[/column]

 

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels