Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

10 cadeautips voor de bingewatcher

Met wat kan je iemand blij maken die de ene film na de andere verslindt, en de beste nieuwe series als eerste gezien heeft? Wij somden op: boxsets, figuren, boeken en LEGO.

Geeksters Gift Guide 2020: cadeautips voor de filmfan en bingewatcher

Christopher Nolan-boxset

Inception, Interstellar en Dunkirk zijn Nolans succesvolste films aan de box office en staan ook niet mis in de collectie van elke filmfan. Dankzij Warner Home Video geven we ook een exemplaar weg op Facebook en op Instagram.

Dvd of blu-ray vanaf 18,99 euro op bol.com

The Child van The Mandalorian

Het ultieme cadeau van 2020? Een eigen Baby Yoda natuurlijk, of Grogu zoals we hem sinds kort moeten noemen. Zo hoeft je favoriete Star Wars-fan geen dag te missen zonder deze schattigaard.

Nu 39,99 28,99 euro bij Fun

Google Chromecast

Voor wie geen slimme tv heeft, is de Chromecast de gemakkelijkste oplossing om Netflix of een andere streamingdienst op je tv-scherm te toveren vanaf je gsm of laptop.

Nu 39 euro op bol.com

LEGO 75967 Het Verboden Bos

Deze set van LEGO Harry Potter bevat een super grote Groemp en twee centaurs, voor de eerste keer trouwens. Niet alleen een topcadeau voor Harry Potter-fans, ook voor LEGO fanaten.

Nu 25,99 euro op bol.com

The Original Soundtrack

Robin Broos brengt op Klara de beste filmmuziek in zijn programma, en nu kan je ook alles ontdekken over die soundtracks met boeiende weetjes en verhalen.

Nu 24,99 euro op bol.com

McFarlane Toys DC Comics Harley Quinn

2020 was ook een beetje het jaar van Harley Quinn met een entertainende film en verrassend grappige tekenfilmserie. Dit figuurtje beeldt haar ook af op haar best.

Nu 37,49 22,99 euro op zavvi.nl

Lovecraft Country

Voor de geschifte sciencefictionhorrorserie was er het boek van Matt Ruff, volgens sommigen wel beter dan de adaptatie van HBO. Laat elke scififan zelf oordelen met dit geschenk.

Nu 10,99 euro op bol.com

LEGO 75317 De Mandalorian en het kind

LEGO én Star Wars? Én Baby Yoda? Ja, kom: deze set kopen we ook voor onszelf.

Nu 19,99 euro op bol.com

Hogwarts Escape

Een atypische cadeautip: maak tijd vrij en speel samen (via videocall) deze gratis escape game in de setting van Harry Potter.

Gratis op thehogwartsescape.com

Tenet

Een van de weinige nieuwe films die dit jaar wel de zalen heeft gehaald. Voor wie de film nog niet helemaal begrijpt, is er nu ook de dvd of bluray om terug te spoelen.

Dvd of bluray vanaf 19,99 euro op bol.com

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels