Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuw voer voor je boekenkast: December

Elke maand komen er nieuwe boeken uit, maar hoe hou je dit allemaal bij? Hoe ontdek je al deze nieuwe boeken? No stress, wij bij Geekster komen met de oplossing. Elke maand bundelen we de meest interessante, nieuwe Nederlandstalige publicaties en jij moet alleen maar op dit artikel klikken!

Verschijningsdata waren correct op de dag dat het artikel geschreven werd.
Bron: hebban.nl

[columns] [column size=”1/2″]

2manity door Bert Van Beers

In een ondergronds laboratorium is in het geheim gewerkt aan de versnelde evolutie van de tweede mensheid. Gedragswetenschapper Cody Kilpatrick is gevraagd leiding te geven aan de laatste stap van dit baanbrekende experiment. Het moment is aangebroken dat de wereld kennis gaat maken met de tweede mensheid: 2Manity. Verblind door ambitie ziet Cody echter niet hoe hij zijn relatie met zijn vrouw Layla verwaarloost. Ze zijn kinderloos: zij wil niets liever dan een gezin stichten met Cody, maar hij ziet voortplanting als een wetenschappelijke zaak. Na een dodelijk incident in het lab escaleert de situatie. Er dreigt direct gevaar voor de tweede mensheid in het lab en voor de eerste mensheid in de buitenwereld, en in het bijzonder voor Layla. Als het Cody niet lukt om over zijn morele en wetenschappelijke grenzen heen te stappen, zullen hijzelf en de totale mensheid alles verliezen.

Verschijnt op 1 december.

[/column] [column size=”1/2″]

Gebroken licht door Lisbetha

Sluimerend onder de realiteit ligt magie. Kostbare lessen in levenskunst wanneer de dingen niet altijd zo eenduidig en vastomlijnd zijn, zodat de kleine en grote beproevingen van deze personages overgoten worden met een glinsterende laag sterrenstof. Hun licht wordt gebroken, maar ze slagen erin om opnieuw te stralen, alleen in andere kleuren.

Verschijnt op 2 december.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

Ontglipt door Jerry Hendriks

Overbevolking, opwarming, toenemend nationalisme en populisme, een steeds breder wordende kloof tussen arm en rijk en uiteindelijk oorlog, Moedertje Aarde heeft wat te stellen met haar kinderen. Een uitgebalanceerd team van zes vrouwen en zes mannen, ondersteund door de meest geavanceerde technologie, gaat de uitdaging aan om op Mars een nieuwe start te maken. Helaas hebben ze niet gerekend op een buitenstaander die zo zijn eigen ideeën heeft bij die nieuwe ideale samenleving.

Verschijnt op 4 december.

[/column] [column size=”1/2″]

Al die tijd door Rachael Lippincott

Kyle en Kimberly waren hun hele schooltijd lang het perfecte stel. Maar wanneer Kimberly het uitmaakt op de avond van hun eindexamenfeest, staat de wereld van Kyle op zijn kop – letterlijk. Wanneer hun auto over de kop slaat en hij wakker wordt in het ziekenhuis, heeft hij hersenletsel en is Kimberly dood. En niemand in zijn leven begrijpt hem meer. Maar dan is er Marley. Marley worstelt met haar eigen verlies, een verlies waaraan ze zelf schuldig denkt te zijn. Wanneer hun paden zich kruisen, voelt Kyle zich voor het eerst sinds lange tijd begrepen. Terwijl ze langzaam elkaars wonden helen, worden hun gevoelens voor elkaar steeds sterker. Toch bekruipt Kyle steeds het gevoel dat zijn leven op het punt staat in elkaar te storten, net nu hij het weer begint op te bouwen. En hij krijgt gelijk.

Verschijnt op 10 december.

[/column]
Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels