Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard S2E12: The Matrix Rebooted

Een nieuw schooljaar, (ook) een nieuwe Castard! Er is tegenwoordig genoeg om over te babbelen in het onmetelijke heelal van de popcultuur. Deze keer zijn we begeesterd door de reboot van The Matrix. Het is bevestigd en weten ook al dat de originele cast – de heilige drievuldigheid – ook aanwezig zal zijn. De nostalgie waaide op en de gedachten gingen aan het racen. Was Trinity niet dood? Was Neo er niet even slecht aan toe? En gaan er ook nieuwe personages zijn? Onze hersenspinsel ontdekken jullie in deze nieuwe Castard!

The One returns

Niet alleen in de films, ook in Castard. Want voor deze aflevering heeft Anfie de touwtjes in handen. Samen met Dennis blikt zij terug op de erfenis van de oorspronkelijke trilogie en wat er ondertussen gebeurde met de gezusters Wachowski. Een tumultueus parcours dat uiteindelijk terugleidt naar The Matrix. De vraag is natuurlijk wat ze er van gaan maken, en of ze hiermee hun cult status kunnen heroveren…

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Linklijst

Ook onder leiding van Anfie doorbreken we de traditie niet: bij elke Castard hoort een handige linklijst. Deze keer vol weetjes over de films en de aankondigingen.

  • De originele trailer van The Matrix vind je hier.
  • Hier is er meer info over The Matrix 4.
  • The Animatrix, de animatiereeks tussen Reloaded en Revolutions, is helaas nergens online te bekijken. Hier vind je wel de trailer.
  • De Netflix-collectie bevat The Matrix, V for Vendetta, Cloud Atlas, en uiteraard de Netflix-original Sens8.

Feedback voor de achtste versie

Terugblikken is feesten: het is leuk met twee, maar leuker met meer. Laat ons dus ook weten hoe jullie de reboot-aankondiging ervaren hebben. Benieuwd naar het vervolg van een mythische saga? Of hadden ze het beter zo gelaten. Of was The Matrix altijd al overroepen? Laat het ons weten! Het kan via Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be en het kan via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar Castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels