Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard episode 11: De Rode Ridder en onze smartphone

Het is vandaag de derde maandag van februari dus weten jullie wat dat betekent: Castard-tijd! Gedaan met lijstjes en vooruitblikken wel, de feesten zijn allang voorbij. We keren dus terug naar onze vaste structuur: Actua met ons expertenpanel en een stevig debat. Zonder verder oponthoud, hier is jullie aflevering!

Elven voor Twaalven-avonturiers op bezoek

Ons expertenpanel bestaat ditmaal uit stripexpert Jeroen en we krijgen bezoek van de nu Elven voor Twaalven-celebrities Yorick en Nils. Ze doen hun serieuze frak weer aan en gaan ze ons niet helpen monsters in de pan te hakken maar wel met hun tech- en animekennis. Met z’n allen kijken we eens naar de verjaardag van de Rode Ridder, de nieuwste Dragon Ball Super: Brolly-film en hoe schrijfster Kashmir Hill probeert te overleven zonder de vijf grote techgiganten Facebook, Google, Amazon, Apple en Microsoft. Co-host Anfie, ook nog steeds van de partij, brengt ons dan heuglijk nieuws uit de boekenwereld: de geef een boek cadeau-actie is weer van start gegaan.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Deze handige linklijst wordt u aangeboden door whoever deze server host, maar dat is wellicht een van de big five.

Die verdomde socials

We zijn ook maar mensen dus zoals het elke goede discussie betaamt, horen we ook graag jullie mening. Vonden jullie de nieuwste DBZ-film ook de moeite? Zijn jullie benieuwd naar de zilveren uitgaven van de Rode Ridder? En leggen jullie jezelf ook smartphoneregels op? Laat het weten via onze Facebook, via Twitter naar @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Geen zin om de socials te gebruiken? Een mailtje naar Castard[at]geekster.be werkt nog steeds.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels