Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Deze trailers van op de Super Bowl moet je zien

Vergeet de sport zelf, de Super Bowl draait voor popcultuurfanaten helemaal om de nieuwe lading teasers en trailers voor grote franchises zoals Star Wars, Avengers en meer!

De winnaars van de 52ste Super Bowl? De kijker. Die werd immers getrakteerd op epische beelden van het nieuwe seizoen van Westworld, de eerste teaser van Solo: A Star Wars Story, een nieuwe trailer voor Jurassic World: Fallen Kingdom en die van Mission Impossible: Fallout. Hier zijn ze allemaal op een rijtje!

https://youtu.be/qUmfriZoMw0

Westworld, seizoen 2 (22 april)

De trailer voor het nieuwe seizoen van Westworld blies ons omver. Wat een epische beelden, in combinatie met die muziek en woorden! De robotrevolutie kan je al aanschouwen vanaf 22 april, ook een pak vroeger dan veel fans verwacht hadden.

The Cloverfield Paradox (nu op Netflix)

Na 10 Cloverfield Lane waren de verwachtingen hooggespannen voor een nieuwe film in de reeks. Na veel uitstellen en geruchten dat de studio niet tevreden was met het eindresultaat, heeft Netflix The Cloverfield Paradox opgekocht en vannacht online gegooid. Of hoe je filmfans nog eens kan verrassen!

Solo: A Star Wars Story (23 mei)

Het is ongezien dat we enkele maanden voor de release van een nieuwe Star Wars-prent nog altijd geen beelden ervan hebben gezien. Meestal voorspelt dat niet veel goeds, maar de teaser voor de trailer voor Solo: A Star Wars Story ziet er toch weer speciaal uit. En de echte trailer, die ziet er nog beter uit:

Avengers: Infinity War (25 april)

Lang hoeven we niet meer te wachten op de nieuwste Avengers-film, dus is de promotiemolen op volle toeren beginnen te draaien. Deze nieuwe korte spot focust op de verbonden die gesloten worden tussen de superhelden om dan af te sluiten met een onheilspellend beeld van Thanos.

Mission Impossible: Fallout (1 augustus)

Tom Cruise bewijst met deze beelden van de nieuwe Mission Impossible dat hij nog steeds een actiester is om rekening mee te houden.

Jurassic World: Fallen Kingdom (6 juni)

Als we eerlijk mogen zijn: de eerste trailer voor de nieuwste Jurassic World kon ons niet helemaal bekoren. Deze nieuwe beelden proberen iets nieuws en beelden de dino’s af als monsters uit horrorfilms, het werkt!

Skyscraper (juli)

Dwayne “The Rock” Johnson heeft een nieuwe actieblockbuster klaarstaan. Ongetwijfeld een aanrader voor fans van de gespierde paljas.

https://youtu.be/V69XYIRjKww

Tom Clancy’s Jack Ryan (augustus)

Jim uit The Office probeert het als actieheld in Tom Clancy’s Jack Ryan. De serie verschijnt in augustus op Amazon.

A Quiet Place (9 mei)

Over John Krasinski gesproken, de acteur kroop voor A Quiet Place zelf achter de camera om niemand minder dan zijn vrouw Emily Blunt te regisseren. In de nieuwe trailer komt hij zelf aan het woord om zijn horrorfilm uit te leggen.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels