Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: Heden Verse Poppies

We hadden het beloofd en dan doen we het ook. Daarom kwamen Jason, Jeroen en Dennis bij elkaar om twee van de fijnste albums van 2022 te bespreken. Hanco Kolks Poppy en natuurlijk Heden Verse Vis van het duo Chambre en Legendré. 

Het duurde vanwege ziekte en wat persoonlijke sores iets langer om deze aflevering te monteren. Daarvoor onze excuses. We excuseren ons niet voor dit klein uur stripplezier. Of nou ja, een beetje dan. Aan het einde opent The Darkest Castard-timeline zich en gaat Dennis nog even los over Zestig Lentes

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via tal van platformen zoals AnchorSpotify, Apple MusicPocket CastsOvercast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic. Kies je favoriet!

Total
1
Shares
Gerelateerde artikels